Een flexibele procesapplicatie voor monteurs van Conclusion ForeyeT

Conclusion Low Code Company ontwikkelt een flexibele procesapplicatie voor servicemonteurs van Conclusion ForeyeT. We ontwikkelden een mobiele applicatie en een webapplicatie die de servicemonteurs ondersteunen bij het vervangen van de informatieborden.  

Klant

Conclusion ForeyeT

Conclusion ForeyeT

Markt

Zakelijke dienstverlening

Thema

Fit for purpose software

Publicatiedatum

11 december 2020

Conclusion ForeyeT

Uitdaging: snel een innovatief systeem

Om het energieverbruik van de 3.000 digitale NS-stationsborden met reis- en perroninformatie omlaag te brengen, besloot ProRail deze in twee jaar tijd om te laten bouwen. Om deze ambitieuze, harde deadline te halen, vroeg Conclusion ForeyeT aan zusterbedrijf Conclusion Low Code Company hiervoor een innovatief systeem te bedenken. Belangrijke voorwaarde van ProRail: de reizigers van de NS mochten er geen hinder van ondervinden.

Aanpak: een mobiele app en webapplicatie

Conclusion Low Code Company ontwikkelde een mobiele applicatie en een webapplicatie, die de servicemonteurs ondersteunen bij het vervangen van de informatieborden. Deze applicatie leidt de monteurs door het proces. Alle bevindingen en werkzaamheden worden in de procesapplicatie geregistreerd. De webapplicatie wordt ingezet voor het genereren van rapportages voor onder andere ProRail en het weergeven van verschillende statistieken.

Voordelen van de maatwerk applicatie

Met de maatwerk procesapplicatie van Conclusion Low Code Company beschikt Conclusion ForeyeT over een cutting edge-workflow waarmee binnen korte tijd alle stationsborden vernieuwd kunnen worden. De applicatie beschikt over rijke functionaliteiten. Alle betrokkenen hebben nu altijd realtime inzicht in de status. Alle acties van monteurs worden via de applicatie geregistreerd in een database, net als het voorraadbeheer van alle onderdelen. Rapportages om verantwoording af te leggen aan ProRail zijn er eenvoudig mee te genereren.

Mendix klantcase ForeyeT Conclusion Low Code Company

Bekijk meer cases

Mendix klantcase slimme mobiliteit-tool geeft vaart

Een slimme mobiliteit-tool met doorrijdgarantie in Mendix

Met wie we trots samenwerken

Conclusion ForeyeT
Albron logo
Man logo png
Cosun Beet Company logo
ERIKS
orion managin complex fleets
ssh& hier wonen studenten logo
Mitros logo met witte achtergrond
Digitale tansformatie binnen de zakelijke dienstverlening

Conclusion in de zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in de zakelijke dienstverlening?

Is Mendix de oplossing voor jouw vraagstuk?

Ik vertel je graag over de mogelijkheden.

Daniëlle Graat

Daniëlle Graat

Directeur
dgraat@conclusion.nl