Kunnen Willen Durven

Resultaatmanagement
KWD's projectmanagement boek: Resultaatgericht sturen op waarde
Kennis Willen Delen
wat wij doen

Samen voor resultaat!

Resultaat boeken voor en met jou

Wij starten met goed luisteren naar jou als opdrachtgever. Om samen een effectieve en succesvolle aanpak te kiezen voor de gewenste transitie van jouw huidige situatie-A naar het te bereiken resultaat-B. Ons gezamenlijk doel is altijd: Nul Mislukkingen! voor jouw projecten.
Nul-mislukkingen…
… is ons uitgangspunt. Wij zijn professionals die met passie projecten, programma’s en agile trajecten uitvoeren. Als wij zeggen dat het kan, dan kan het gewoon!

KWD = Kunnen Willen Durven
In ons werk houden we vol, tonen ondernemerschap, stralen enthousiasme uit en blijven stakeholders meenemen naar het gewenste eindresultaat.

KWD = Kennis Willen Delen
We doen onderzoek, schrijven boeken, artikelen, ontwikkelen leergangen en workshops. Dat alles samen met, en bovenal vóór, onze klanten.

Dé autoriteit op ons vakgebied

Honderden klantcases vormen de basis voor het organiseren van dé jaarlijkse Projectmanagement Vakdag en het uitbrengen van hét vakblad voor vakgenoten.

Bewezen resultaten
Het fundament voor jouw resultaat is meer dan 1.000 jaar ervaring. Dat maakt dat wij langdurige relaties hebben met onze klanten. Projecten voeren we uit in alle sectoren.

 

Onafhankelijkheid...
... staat voorop bij het voor jou te realiseren resultaat. Als professional zijn we nieuwsgierig, soms een beetje eigengereid en altijd gericht op samenwerking en verbinding van alle betrokkenen. 

  

Leading Digital Change

Leading Digital Change

Leading Digital Change

specialisten op het gebied van project-, programma en agile management met focus op het halen van Resultaat

Onze cases

trein

NS

Een succesvolle transitie

Wil jij werken bij KWD?

Ben jij een ervaren project-, programma- of agile manager die ook in moeilijke omstandigheden samen met je opdrachtgever en je team successen weet te behalen in complexe projecten? Of een jonge, high-potential die graag zijn kennis en kunde wil uitbreiden

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

25+

Expertbedrijven

2500+

Professionals

500+

Klanten

79%

Fan score

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie

Ook resultaat bereiken met je projecten?

neem contact met ons op

Logo van KWD resultaatmanagement

KWD Resultaatmanagement