DISCOVER OUR DIFFERENCE

In 2022 bestaat Conclusion 25 jaar. En dat laten we zeker niet ongemerkt voorbijgaan! De afgelopen jaren hebben diverse nieuwe organisaties zich aangesloten bij Conclusion. Strategische versterkingen waar we trots op zijn. Daarnaast zijn we organisch sterk blijven groeien. Gezamenlijk kunnen we steeds meer klanten samenhangende oplossingen bieden voor de grote vraagstukken - op het snijvlak van business en IT - waar zij voor staan.

Discover our difference

Ruim 25 bedrijven, stuk voor stuk autoriteit in hun markt, vormen een krachtig ecosysteem. Samen zijn we in staat om het hele spectrum te organiseren, wat vereist is voor succesvolle digitale transformaties. Een mooi moment om collega’s en klanten te verrassen met de kracht en rijkheid van ons ecosysteem.

Celebrating the true ecosystem

Celebrating the true ecosystem

Bekijk de video

Jubileum events

Het beeldmerk bevat 25 jaarringen van onze groeiende organisatie, die steeds steviger geworteld raakt. Jaarringen die we symbolisch ontsluiten met speciale bijeenkomsten & bekende evenementen in een bijzondere jubileumuitvoering. Dit jaar zetten we onze deuren open voor onze klanten en relaties, zodat zij kunnen ervaren wat we bedoelen met business done differently.

ConclusiON!

ConclusiON! heeft in mei plaatsgevonden. ConclusON! is een fysiek en grootschalig klantevent waar we ons kleurrijke ecosysteem van klanten en partners inspireren om uit te zoomen en nieuwe perspectieven te verkennen. Vanuit samenhang werken we aan wat jouw organisatie nodig heeft om weerbaar, wendbaar en onderscheidend te zijn. Nu en morgen. Want: de vragen veranderen, wij blijven erbij.

Vuelta22

Tour de Conclusion | Vuelta Edition

Dit jaar is Conclusion sponsor van de Vuelta, de Spaanse wielerronde. Een sponsorship waar we trots op zijn en dé kans voor onze klanten en relaties om met ons mee te koersen. Op zondag 14 augustus organiseren we voor de 3e keer de Tour de Conclusion | Vuelta edition. Zien wij jou bij de start in Utrecht?

DISCOVER OUR DIFFERENCE

CELEBRATING THE TRUE ECOSYSTEM

Het Conclusion ecosysteem

Profiteer van ons unieke ecosysteem

Bij Conclusion bedienen we onze klanten vanuit een uniek ecosysteem van IT- en business georiënteerde bedrijven. Elk is autoriteit in zijn vakgebied. Vanuit diversiteit inspireren we elkaar en vullen we elkaar aan. Hoe profiteer jij daarvan? Als klant krijg je altijd de beste fit voor jouw vraag. Aansluitend op je strategie en businessdoelen. En nieuwe kansen ontsluitend.

Het Conclusion Ecosysteem

25+

Expertbedrijven

2500+

Professionals

500+

Klanten

79%

Fan score

Elk bedrijf is een autoriteit op zijn vakgebied. Jouw vraagstukken lossen we afzonderlijk of samen voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Ook werken bij Conclusion?

Wil jij werken met vakgenoten en bijdragen aan betekenisvolle (IT) projecten? Ontdek meer over werken bij Conclusion en check onze actuele vacatures!
Werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion
Werken-bij-Conclusion
Werken bij Conclusion

Eén ding is zeker. Er kan meer dan je denkt.

Neem contact op

Conclusion pand in Utrecht

Conclusion

+31 30 219 38 00