• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Meer over de producten waarmee we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Furore, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Furore

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Furore

Waarom werken als data integratiespecialist bij Furore een topstart van jouw carrière is

Foppe Crezee werkt sinds oktober 2021 bij Furore. Tijdens zijn bachelor Medische Informatiekunde maakte hij al kennis met de organisatie via zijn studievereniging. Na het halen van zijn master en een aantal positieve gesprekken werd hem al snel duidelijk dat werken als data integratiespecialist bij Furore een topstart is van zijn carrière.

11 mei 2022   |   Nieuws   |   Door: Furore I Conclusion

Deel

Een hele hoop data

“Ik werk met gigantische hoeveelheden data, bijvoorbeeld met alle data die een ziekenhuis verzamelt. Daar worden data-uitgiftes van gemaakt die op één centrale plek verzameld en opgeslagen worden. Ook andere zorginstellingen of -partners hebben daar inzicht in, als dat nodig is. Daar komt privacy bij kijken: wie heeft welke rechten? En standaardisatie: als alle zorginstellingen data op dezelfde manier verwerken, wordt het uitwisselen een stuk minder ingewikkeld.
Er bestaat een medische standaard om data uit te wisselen. Valideren of hier aan wordt voldaan is belangrijk voor een gestroomlijnd proces. Ik geef daar een advies over en kijk of data worden aangeleverd volgens de juiste technische aspecten. Data in de zorg heeft veel potentie. Het kan de zorg echt beter en efficiënter maken. Daarvoor hebben we eerst nog een aantal problemen op te lossen, bijvoorbeeld dat zorginstellingen de data vaak nog op een eigen manier opslaan. Dit maakt dat centraal opslaan en inzage verlenen complex is.

Het leuke aan mijn baan is dat geen opdracht hetzelfde is. Iedere klant verwacht weer andere dingen van mij. Iedere zorginstelling werkt anders, ook met data. Ik schakel met veel verschillende personen en zit als onafhankelijke partij tussen de leveranciers en de zorg.”

Iedere zorginstelling werkt anders, ook met data. Ik zit als onafhankelijke partij tussen de leveranciers en de zorg.

Foppe Crezee, Data integratiespecialist

Ik ben nog junior…

“Maar dat betekent niet dat ik geen leuke uitdagingen en interessante projecten krijg. Je wordt gelijk lekker in het diepe gegooid. Dat geeft niks, want je hebt altijd een vangnet van ervaren vakmensen. Bij Furore werken ongeveer 85 collega’s. Niet te groot dus, en dat schakelt snel. Uiteraard wordt er tegen een klant gezegd dat ik nog niet zoveel ervaring heb, maar het vertrouwen is er. Zowel Furore als de klant weten dat ik het kan, met wat begeleiding. Soms krijg ik een opdracht en weet ik écht niet waar ik moet beginnen, maar van die complexe vraagstukken leer ik altijd het meest!
Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zo heb ik de cursus Power BI gevolgd en staan er op SharePoint meer trainingen die je kunt volgen als het je interessant lijkt. Sommige gericht op het verbeteren van je inhoudelijke kennis en andere zoomen meer in op je persoonlijke skills, zoals hoe je je het beste presenteert bij de klant.” 

Werkvrienden maken

“Het datateam van Furore is in januari 2022 als aparte afdeling gestart. Gloednieuw met zo’n 25 man, allemaal specialisten op het gebied van data. Ik weet ondertussen wel wat ieders expertise is, want je komt met veel collega’s in aanraking als je op een opdracht zit. Stuk voor stuk met een intrinsieke motivatie om de zorg te verbeteren en impact te maken. Na 17:00 uur vinden we het allemaal leuk om nog even te blijven hangen en een drankje te doen. We willen écht graag die connectie maken met elkaar.”

“Daarnaast heb ik natuurlijk mijn (tijdelijke) collega’s bij de klant. Een klant wil je verder helpen en daarbij iets achterlaten waar ze jaren later nog steeds van denken: ‘oh ja, ik snap wat Foppe bedoelde/heeft gedaan’. De relatie met de klant is ontzettend belangrijk. Als die goed is, ben jij ook de eerste die ze weer bellen bij een nieuwe vraag.”

Ook onderdeel worden van ons datateam?

Ben jij enthousiast geworden door Foppe's verhaal en wil jij ook onderdeel worden van ons dynamische datateam? Check dan snel onze werkenbij-pagina, waar je nog meer verhalen leest van onze collega’s en een actueel vacatureoverzicht vindt.

Meer weten over werken bij Furore?

Neem contact op!

Mischa Bach

Recruiter
career@furore.com
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security