• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Furore, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Furore

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Furore

Zorgdashboards met Power BI

Furore is specialist in het ontwerpen en bouwen van gebruiksvriendelijke, effectieve Power BI dashboards voor zorgprofessionals. 

Datateam volgt workshop klinisch redeneren

Steeds meer zorgorganisaties willen datagedreven werken. Gebruiksvriendelijke dashboards helpen bij het nemen van beslissingen en geven inzicht in de belangrijkste KPI's.

Wij helpen met:

Informatie-analyse

Een effectief dashboard begint bij het écht begrijpen van de informatiebehoefte van eindgebruikers. We vragen uit welke inzichten het dashboard moet bieden. Daarna zoeken we uit welke data daarvoor nodig zijn en hoe we die data optimaal kunnen benutten in het dashboard.

Data mapping

We sluiten de data uit verschillende bronnen op de juiste manier op elkaar aan, zodat je combinaties kunt maken en filters kunt toepassen. We zorgen voor snelle laadtijden en benutten alle interactieve mogelijkheden van Power BI.

Ontwerp

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop bij het ontwerpen van onze Power BI dashboards. We zorgen voor de juiste informatiedichtheid, een aantrekkelijk ontwerp en een design system met herbruikbare elementen voor nieuwe dashboards in dezelfde stijl.

Gebruiksonderzoek

Je dashboard is alleen succesvol als het een relevant en gebruiksvriendelijk hulpmiddel voor je eindgebruikers is. Dit toetsen we vroegtijdig met gebruiksonderzoeken, waarin we erachter komen of het dashboard effectief is en voldoet aan de verwachtingen.

Onze expertise

Wij ontwerpen gebruiksvriendelijke informatieproducten, met duidelijke ontwerpprincipes én kennis over het zorgproces.

UX manifesto loop

User Experience design

We betrekken eindgebruikers actief bij de bouw van het dashboard en werken in korte iteraties. Hierdoor toetsen we direct of het dashboard aansluit bij de informatiebehoefte van de gebruikers.

Voorbeeld PowerBI dashboard

Power BI

Met de nieuwste mogelijkheden van Power BI realiseren we interactieve dashboards met snelle laadtijden en relevante filteropties. De beveiliging en autorisatie van het dashboard worden zorgvuldig ingericht en we zorgen ervoor dat het onderhoud zo eenvoudig mogelijk is.

Zorgkennis

Furore is gespecialiseerd in Zorg-ICT. We weten niet alleen welke informatie we moeten tonen, maar ook wat die informatie betekent. Zo krijg je een dashboard dat écht waarde toevoegt in het zorgproces.

Recente projecten

VHBC LUMC Sfeerbeeld

Business intelligence

Gebruiksvriendelijke informatieproducten in LUMC

Vandaag nog aan de slag met Power BI dashboards?

Neem contact op

Anne-Sophie Bronzwaer

Anne-Sophie van Adrichem-Bronzwaer

BI specialist
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies