• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Meer over de producten waarmee we jou en jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over ForeyeT, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van ForeyeT

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion ForeyeT

Werken bij Conclusion ForeyeT

Wij zijn Conclusion ForeyeT. We zijn een systeem integrator en leveren diensten in het reisinformatie domein. Iedereen die bij ons werkt heeft een achtergrond in het spoorwegen-domein en een grote ervaring en betrokkenheid met het ov. Hierdoor weten we wat er speelt en kunnen we goed inspelen op de markt. We werken continu aan de innovatie van bestaande hard- en software en bedenken nieuwe producten om huidige situaties beter te maken.  

Wij zijn onderdeel van Conclusion en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 28 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 1.950 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen de kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? 

Onze medewerkers vertellen je graag meer

Na het afronden van mijn afstudeerstage bij Conclusion ForeyeT in 2019, ben ik aan de slag gegaan als Product Designer op de R&D afdeling. Er heerst fijne, probleemoplossende sfeer met veel kansen voor zelfontwikkeling. Daarnaast is het fijn dat de product ontwikkeling, productie en onderhoud binnenshuis gebeurt. Hierdoor is er veel diversiteit in het werk en het bedrijf. Kortom, een bedrijf waar ik graag bij hoor!

Marijn

Product Designer

Sinds ik bij Conclusion ForeyeT werk, heb ik veel nieuwe dingen geleerd. Er is altijd ruimte voor zelfontwikkeling en je kan iedere collega om hulp vragen. De positieve mindset en ontwikkelmogelijkheden maken het voor mij de ideale werkgever.

Zeshan

Production

We zijn een klein team, maar verrichten met elkaar grootse dingen. Iedereen is heel behulpzaam. Wanneer ik worstel met iets, krijg ik hulp van iedereen aangeboden. Elke collega heeft zijn eigen kwaliteiten en inbreng, wat het tot een organisch geheel maakt.

Ingrid

Servicedesk Coördinator

We zijn een aangename mix van persoonlijkheden, culturen en talenten, maar we delen één ding: onze passie voor innovatie. Ben jij onze nieuwe collega?

Staat er geen geschikte vacature voor je tussen? Hou onze website in de gaten voor alle ontwikkelingen of stuur een open sollicitatie.

Meer weten over werken bij Conclusion ForeyeT?

We leren je graag kennen. Neem contact op met onze recruiter Pim.

Pim van Lier

Corporate Recruiter
PvanLier@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy