Workspace

Een veilige en gebruiksvriendelijke moderne werkplek waar beleving centraal staat. 

Werken doen we tegenwoordig hybride. De één werkt op kantoor, de ander thuis en weer een ander remote via een op dat moment gewenst device. Virtueel samenwerken en vergaderen is de normaalste zaak van de wereld. Wat de situatie ook is, je wil dat medewerkers volledig worden ondersteund in hun manier van werken. Dat ze beschikken over een werkomgeving die zich doorlopend aanpast aan de omstandigheden en hun persona (hoe ze informatie consumeren, (onderling) communiceren en welke devices en applicaties ze gebruiken). Een werkomgeving die optimaal gemak biedt, veilig is én maximale productiviteit mogelijk maakt. Zo’n werkomgeving vind je in Conclusion 365 Workspace.

Digitaal werken met gebruiksgemak en beleving 

De Conclusion 365 Workspace is een moderne werkomgeving, gebaseerd op Microsoft 365. Met deze moderne werkomgeving kan iedereen vanaf elk device, op elk moment veilig en eenvoudig samenwerken, op welke locatie dan ook. Binnen de werkomgeving stellen we doorlopend nieuwe functionaliteit beschikbaar waarmee we het leven van medewerkers makkelijker maken op basis van hun persona. Zo zijn alle soorten applicaties centraal te ontsluiten via de Modern Application Portal (Workspace365) met ondersteuning voor Azure Virtual Desktop en Citrix Workspace. Daarnaast kunnen medewerkers verzoeken, zoals het herstellen van een wachtwoord, makkelijk en geautomatiseerd afhandelen via self-service, via ieder gewenst kanaal, zoals portal, mail, telefoon, chatbot of WhatsApp.

Continue verbetering van de digitale werkomgeving 

Als twaalfvoudig Microsoft Gold Partner en Microsoft Cloud Solution Provider weten we als geen ander hoe belangrijk de eindgebruiksbeleving is als randvoorwaarde voor productiviteit en effectief samenwerken . Daarom meten en verbeteren wij de eindgebruikerservaring van Workspace 365 continu. Dit doen we met onze unieke Future User Experience Level (FUEL)-oplossing. In combinatie met het doorlopend uitrollen van nieuwe en slimme functionaliteiten vanuit Microsoft via een customer roadmap, ben je altijd zeker van het hoogste niveau van eindgebruikersbeleving. Niet voor niets beoordelen onze klanten onze Modern Workspace-dienstverlening met een 8.

Flexibele en veilige moderne werkomgeving 

Een werkomgeving moet niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn en optimaal faciliteren, het is ook belangrijk dat deze flexibel en veilig is. Hoe je de moderne werkomgeving ook inzet, als organisatie ben je altijd zeker van optimale veiligheid. Naast de gedegen security by design-invulling kun je bij Conclusion ook terecht voor aanvullende future security op devices, mail & data én identities. Met onze state of the art SOC/SIEM/SOAR dienstverlening signaleren wij (potentiële) securityincidenten vroegtijdig en lossen deze (geautomatiseerd) op, voordat ook maar iemand er last van heeft. Dat doen we 24/7 en 365 dagen per jaar. Zorgen over veiligheid zijn zo verleden tijd.

De complete dienstverlening van Conclusion is volledig flexibel inzetbaar op basis van het licentie- en consumptiemodel van Microsoft. Wil je gebruikers of devices (PxQ) op- of afschalen? Dat is geen enkel probleem en wordt maandelijks automatisch gerealiseerd.

Wil je hier meer over weten?

We bespreken graag de mogelijkheden met je. Neem contact met ons op!

Sander Rosenhart

Sander Rosenhart

Sales & Business development
srosenhart@conclusion.nl