Strategisch security partnership tussen Conclusion Enablement en Nedscaper

Utrecht, 5 juli 2021 - Conclusion Enablement en Nedscaper gaan een strategisch partnership aan om de digitale weerbaarheid van hun klanten te verhogen en gezamenlijk hoog geavanceerde security diensten aan te bieden. Dit gaan ze doen door het SOC/SIEM platform van Nedscaper en de Future Security dienstverlening van Conclusion te bundelen in een krachtige gezamenlijke security dienstverlening met focus op het actief en geautomatiseerd voorkomen van security incidenten. Onlangs tekenden Leon van Meel, directeur Conclusion Enablement en Thomas Verwer, CEO Nedscaper, het samenwerkingscontract.

23 april 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Enablement

Deel

Partnership Nedscaper

Maatschappij relevante rol

Technologie ontwikkelt zich steeds sneller. Met de nieuwe moderne werkplek werken medewerkers overal, op elk moment en met ieder apparaat en hebben zij toegang tot de achterliggende applicaties op het cloudplatform. Door de wijzigende technologie en manier van werken verandert helaas ook de manier waarop de IT-omgeving gehackt kan worden. Om hacks te voorkomen moet de manier waarop beveiligd wordt, continu aangepast worden.

IT-security is niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij en gaat zowel bedrijven als een ieder persoonlijk aan, het is een maatschappijkritisch onderdeel geworden. Het partnership sluit naadloos aan door de ervaring met maatschappij relevante organisaties en de kritieke functie die IT security hierin speelt.

Security dienstverlening Conclusion Enablement

De security dienstverlening welke Conclusion Enablement en Nedscaper gezamenlijk aanbieden focust zich niet alleen op de traditionele SOC/SIEM dienstverlening, maar met name op het geautomatiseerd voorkomen, reageren en mitigeren van security incidenten (SOAR). Door de combinatie van Conclusion Enablement en Nedscaper zijn zij als geen ander in staat om het gehele IT landschap te beveiligen en 24x7 geautomatiseerd te reageren bij dreigingen. Zoals u van Conclusion mag verwachten geschiedt dit naar de hoogste kwaliteitsstandaarden en 24x7x365.

Thomas Verwer, CEO bij Nedscaper: 'Het maatschappelijk verantwoorde karakter van Conclusion past goed bij Nedscaper, dit is immers onderdeel van onze eigen visie. We zijn dus ook ontzettend trots om zij aan zij met Conclusion de markt op te kunnen. Wij geloven sterk in een partner to partner model als managed security services provider (MSSP). Onze diensten en platform zijn volledig “partner pluggable” en eerder succesvol in de markt gezet met andere partners in Zuid-Afrika en Nederland. De hands-on no nonsense cultuur van Conclusion past goed bij onze Nedscaper organisatie. Ook helpt het dat de Concusion organisatie een innovatief en ondernemend DNA heeft, dit kenmerkt het karakter van een doorsnee Nedscaper. We kijken er naar uit om samen het verschil te maken bij de prachtige klanten van ons beiden, in het hart van de Nederlandse maatschappij.

Maximilian Ebenhoch, Chief Strategy Officer bij Conclusion Enablement: ‘Door Covid-19 heeft de gehele digitalisering van onze maatschappij een enorme boost gekregen. Dit is positief voor de manier waarop we digitaal met elkaar samenwerken, maar helaas zorgt deze verregaande digitalisering voor een steeds grotere digitale bedreiging en kwetsbaarheid, waar het nieuws de afgelopen weken bol van staat. Om onze maatschappijkritische klanten verregaand te bewapenen tegen deze toenemende dreiging ben ik ontzettend trots op het strategisch partnership dat wij de afgelopen maanden met Nedscaper hebben vormgegeven. Door ons hierbij niet alleen te focussen op de traditionele detectie van incidenten maar de focus te verschuiven naar geautomatiseerd reageren en mitigeren over de gehele keten nemen we een grote stap voorwaarts. Een stap die helaas noodzakelijk is gezien de toenemende mate van geavanceerde digitale dreigingen in onze maatschappij.’ 

Over Nedscaper

Het bedrijf Nedscaper is in april vorig jaar opgericht, de naam is een samentrekking van Nederland en Cape Town. Inmiddels is het op eigen kracht gegroeid naar 25 medewerkers groot. Het hoofdkantoor van Nedscaper is gevestigd in Amsterdam, Nederland en het Security Operations Center bevindt zich in Kaapstad, Zuid-Afrika. De teams op beide locaties bestaan uit ervaren Cloud Security Analisten, Consultants en Developers en bieden gezamenlijk een naadloze beveiligingsdienstverlening. Nedscaper is een Microsoft Gold securitypartner en ondersteunt een veelvoud aan wereldwijde klanten in verschillende industrieën.  

Terug naar ons nieuwsoverzicht