Microsoft over de vloer: 3 lessen

Als Microsoft Service Provider willen we het beste uit onszelf naar boven halen. Daarom nodigen we Microsoft af en toe uit om bij ons over de vloer te komen om met eigen ogen te zien wat we doen, hoe we dat doen en vooral wat er beter kan.

23 april 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Enablement

Deel

handen schudden

De conclusie van Microsoft is dat we een goede en solide dienstverlening hebben staan die naadloos aansluit op de visie en strategie van Microsoft. Ook zijn we veel verder met onze dienstverlening dan menig ‘grotere’ MSP in Nederland. Dat horen we natuurlijk graag!

Leerzame sparringsessie

Als Microsoft over de vloer komt, staan alle collega’s in de rij om te sparren. We ontdekken immers graag de nieuwste mogelijkheden en verbeterpunten voor onze dienstverlening. Uit de sparringsessies leren we drie belangrijke lessen:

  • Innovatie is de key. Pak zoveel mogelijk public preview features direct bij de horens.
  • Adoptie bepaalt het succes. Met de inzet van nieuwe features verhoog je de waarde van je dienst en volgt adoptie van gebruikers makkelijker.
  • Creëer continu toegevoegde waarde. Bundel waarde vermeerderende vormen van dienstverlening bij je bestaande dienstverlening en onderscheid je daarmee van de concurrenten.
Terug naar ons nieuwsoverzicht