Kennis maken met Bastiaan

Na een korte uitstap richting een andere werkgever is Service Delivery Coordinator Bastiaan ter Horst weer terug van weggeweest. Hij vertelt wat het werken bij Conclusion zo bijzonder maakt.

24 april 2022   |   Blog   |   Door: Conclusion Enablement

Deel

Bastiaan ter Horst

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Bastiaan ter Horst en ben na een korte uitstap in 2014 weer teruggekomen op het Conclusion nest. De plannen met de organisatie en de beoogde klanten en uitdagende projecten, waar ik mijn tanden in kon zetten, vormden een belangrijke reden voor mij om terug te keren. Momenteel ben ik in meerdere rollen werkzaam bij Conclusion. Ik ben Service Delivery Coordinator voor het RFH team Veilen. Daarnaast vervul ik een project/accountmanagement rol in het Multi Client team.

We zeggen vaak dat we het bij Conclusion ‘net even anders’ doen. Wat maakt jouw werk ‘net even anders’? 

Inmiddels heb ik de nodige jaren ervaring als project manager, waarbij ik ook veel account taken op mij nam. Mijn rol als Service Delivery Coordinator sluit daar goed op aan en daar heb ik mij dan ook snel comfortabel in gemaakt. Voor mij is in dit kader, net even anders, het faciliteren van de retro als onze Scrum Master een keer verhinderd is. Een ander mooi voorbeeld speelt bij onze klant Jumbo Maritime. Door inkrimping van hun marketing team ligt het content beheer bij mij. Sinds een aantal jaar plaats ik blogs, nieuwsberichten en andere content op hun website.

Je kunt je kennis verbreden op vakgebieden die je niet snel aan je standaard rol zou koppelen."

Bastiaan ter Horst

Hoe omschrijven collega’s jou?

Ik hoor vaak dat ik rust breng in het team en bij de klant. Mij krijg je niet zo snel gek en dat is een prettige eigenschap. Zeker als je in drie weken tijd met je team een volledig nieuwe corporate website moet realiseren. Een project dat zowel de klant als het team niet als stressvol heeft ervaren. Verder ben ik goed in het bouwen van relaties met mijn klanten, zodat die tegen een stootje kunnen als het even tegen zit. En ik zorg ik dat successen met elkaar worden gevierd. 

Bij Conclusion geloven we in je. Gewoon, in wie jij bent. Dat brengt vrijheid en verantwoordelijkheid met zich mee. Ervaar jij dat ook?

Wat ik leuk vind aan het werken bij Conclusion is dat je rol in de organisatie behoorlijk rekbaar is. Je kunt je kennis verbreden op vakgebieden die je niet snel aan je standaard rol zou koppelen. Zo zijn er developers die een UX-training volgen. Niet per se om UX’er te worden, maar om beter te begrijpen wat een klant wil en waarom. Wij kijken vaak met een technische bril naar vraagstukken. Zo’n training kan helpen om betere oplossingen te bouwen voor onze klanten. 

Kun je een voorbeeld noemen van een project waarin jij je van betekenis voelde?

Via onze klant Inventum kwam ik in aanraking met het Leontien Huis. Deze stichting is opgericht door Leontien van Moorsel en zet zich in voor mensen met een eetstoornis. Zij krijgen geen subsidies, alle gelden komen via fondsenwerving binnen. Zij zaten met een duur en een niet goed functionerend fondswervingplatform in hun maag. Ons team hielp ze met de selectie en inrichting van een nieuw platform dat functioneel wel aan hun wensen voldeed. En vele malen goedkoper was.

En tot slot een persoonlijk inkijkje

Ik woon samen met mijn vrouw, dochter en bonusdochter net boven Amsterdam in Koog aan de Zaan. Ik prijs mij gelukkig met het feit dat onze meiden zo goed met elkaar kunnen opschieten en dat mijn vrouw en ik om het weekend “vrij” hebben. Sinds mijn 8e speel ik volleybal. Na altijd als passer-loper te hebben gespeeld, ben ik nu libero. Blijkbaar ga ik, als de benjamin (45 jaar) van het team, het soepelst naar de grond. Dit ligt nu al een jaar stil waarbij ik stiekem de zesde set het meest mis. Verder kook ik graag, van de dagelijkse kost tot wat uitgebreider in het weekend. 

Terug naar ons nieuwsoverzicht

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We maken graag kennis met je.

Conclusion Enablement

Conclusion Enablement

+31 (0)30 219 38 00