Facilicom Group kiest Conclusion als IT-partner

Conclusion is vanaf nu verantwoordelijk voor de dagelijkse IT-operatie van Facilicom Group. Hiermee zetten de twee partijen een volgende stap in hun partnership. Daarbij hoort ook het transformeren naar een nieuwe werkomgeving. Op deze manier werken beide partijen aan het belangrijkste speerpunt van Facilicom Group, de versnelde transitie naar datagedreven werken mogelijk maken.

3 mei 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Enablement

Deel

Facilicom Group kiest Conclusion als partner voor datagedreven transformatie

Toekomstvaste IT-omgeving

De eerste stap is het op orde brengen van het IT-fundament. Dit betekent de transitie naar een betrouwbare, veilige en toekomstvaste IT-omgeving. Conclusion gaat hierbij ontzorgen met toekomstvaste Modern Workplace-, Cloud- en Netwerkdiensten, allemaal gebaseerd op bewezen cloudtechnologie en marktstandaarden. Daarnaast is Conclusion verantwoordelijk voor de volledige Customer Care, service-integratie en regie over de totale IT-keten van Facilicom Group. De inrichting van de IT-omgeving is personagedreven, waarbij beleving van de eindgebruikers vooropstaat.

Pieter Zeestraten, CIO bij Facilicom Group: “In onze strategie hebben we gedefinieerd dat techniek een belangrijke pijler is, daar hoort een goede, betrouwbare en innovatieve partner bij. Die hebben we in Conclusion gevonden.”

Datagedreven werken voor onderscheidend vermogen

Bij de tweede stap ligt de focus op datagedreven werken, wat een belangrijke driver is in de businessstrategie van Facilicom Group. Het uiteindelijke doel hiervan is om doorlopend onderscheidende en klantgedreven dienstverlening te leveren en ontwikkelen. Hiervoor is actueel inzicht in de ontwikkelingen in de wereld, de bedrijfsvoering en wensen van klanten essentieel. Daarnaast dwingt de krapte op de arbeidsmarkt Facilicom Group om haar medewerkers beter te ondersteunen en datagedreven werken gaat daarbij helpen.

De bedrijven passen qua DNA heel goed bij elkaar; we zijn beide mensgerichte organisaties."

Eugene Reijgersberg, Concerndirectie bij Conclusion

Zeestraten: “Wij helpen onze klanten met het beheren van hun gebouwen. Bijvoorbeeld met het monitoren van ruimtes en de aanwezigheid van mensen door middel van sensors. Met de data van deze sensors kunnen we energie besparen door geen ruimtes te verwarmen of schoon te maken waar geen mensen aanwezig zijn, of de luchtkwaliteit meten en verbeteren, wat een belangrijke randvoorwaarde is voor gezond werken. Ook willen we met deze data voor klanten voorspellingen doen, bijvoorbeeld op het gebied van energieverbruik of het voorkomen van storingen aan installaties. Daar hebben onze klanten én onze collega’s elke dag plezier van.”

Eugene Reijgersberg, Concerndirectie bij Conclusion: “We zijn trots op de uitbreiding van dit duurzame partnership met een mooi bedrijf als Facilicom Group. Het is een organisatie die midden in de maatschappij staat, wat aansluit bij onze focus op het ondersteunen van maatschappelijk relevante organisaties in de digitale transformatie middels IT-services. Daarnaast passen de bedrijven qua DNA heel goed bij elkaar; we zijn beide mensgerichte organisaties. Het is een gezamenlijk commitment, waarbij eindgebruikersbeleving bovenaan onze agenda staat en we daarnaast IT inzetten als enabler voor Facilicom Group. We gaan met veel enthousiasme onze samenwerking verder uitbouwen.”

Terug naar ons nieuwsoverzicht

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op!

Sander Rosenhart

Sander Rosenhart

Sales & Business development
srosenhart@conclusion.nl