Duurzaamheidsverslag 2023

Duurzaam ondernemen zit in onze genen. Dat zeggen we al jaren, ieder jaar met meer overtuiging en onderbouwing. De manier waarop we hier invulling aan geven heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. Zo is duurzaam ondernemen sinds 2021 een strategische besturingsprioriteit geworden. Dat betekent dat we veel meer aandacht besteden aan de manier waarop we duurzaamheid in onze bedrijfsvoering én in onze dienstverlening integreren. 

De duurzaamheidstransformatie vergelijken we wel eens met de digitale transformatie. We zitten met ons business ecosysteem midden in een prachtige en vaak ook complexe reis. Dat weerhoudt ons er niet van om hem te maken. Sterker, waar mogelijk versnellen we. Dat doen we vanuit onze intrinsieke motivatie dat duurzaamheid een kernelement is van de manier waarop wij ondernemen.

24 april 2024   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Enablement

Deel

Maaike Maranus-van de Vrande

Ik ben ontzettend trots op wat al is gebeurd en heb er vertrouwen in dat alles wat nog moet gebeuren óók gaat lukken.

Maaike Maranus-van de Vrande

Vooral trots op de passie en gedrevenheid die de vele betrokken collega’s tonen als het over duurzaam ondernemen gaat. De praktijkvoorbeelden, innovaties en ideeën. Het enthousiasme meer te doen, mee te denken en mee te helpen. Iedere dag opnieuw. Een diepgaande overtuiging die voelbaar is op de werkvloer en die nauwelijks naar papier te vertalen is. De effecten hiervan wel. In dit verslag staan meerdere voorbeelden die beschrijven hoe we onze passie hebben omgezet in prachtige projecten.

Dit duurzaamheidsverslag beschrijft ook onze missie en visie, strategie, aanpak en resultaten. En het staat bol van de inspirerende voorbeelden op het snijvlak van IT en duurzaamheid.

Veel leesplezier! En laat vooral van je horen als je vragen, ideeën of opmerkingen hebt.

Meer weten over onze duurzame ambities en doelen?

Neem contact op!

Maaike Maranus - van de Vrande

Maaike Maranus - van de Vrande

Director Sustainability
mvdvrande@conclusion.nl