Conclusion Enablement en mSafe gaan partnership aan

Per januari 2024 gaan IT-dienstverlener Conclusion Enablement en mSafe een partnership aan om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

15 januari 2024   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Enablement

Deel

Conclusion Enablement en mSafe gaan partnership aan
Op de foto van links naar rechts: Atze Zwirs (CEO mSafe), Dennis Pieterse (CISO Conclusion Enablement), Thijs van der Linden (COO mSafe) en Gert Heysteeg (CEO Conclusion Enablement).

Het partnership tussen Conclusion Enablement en mSafe

Met de software van mSafe wordt het veilig versturen en ontvangen van documenten mogelijk en kunnen makkelijk online documenten worden gedeeld en ondertekend. In tijden van het hybride werken is dat des te belangrijker gebleken. Het partnership met mSafe stelt Conclusion Enablement in staat om de securitydienstverlening die zij aanbiedt voor haar klanten uit te breiden.

Dennis Pieterse, Chief Security Officer bij Conclusion Enablement: “We weten dat het uitwisselen van bestanden tussen bedrijven onderling en hun leveranciers nog steeds van vitaal belang is voor de business. Hiervoor worden vaak publiek bekende open SaaS-diensten gebruikt. Echter, voor onze klanten willen wij een volwaardig alternatief én vooral een veilig en gecontroleerd uitwisselplatform voor bestanden aanbieden. Met mSafe kunnen wij dit realiseren. Daarnaast maken de integratiemogelijkheden het eenvoudig voor de gebruikers, waardoor de adoptie zeer hoog is. Met dit partnership kunnen wij mSafe niet alleen leveren aan onze huidige klanten, maar aan elke business die deze behoefte heeft.”

Voor onze klanten willen wij een veilig en gecontroleerd uitwisselplatform voor bestanden aanbieden.

Dennis Pieterse, Chief Security Officer bij Conclusion Enablement
Atze Zwirs en Gert Heysteeg ondertekenen het partnership tussen mSafe en Conclusion Enablement

Meer over mSafe

mSafe is een Nederlands product en wordt gehost in Nederlandse datacenters. Het biedt 2FA, continue monitoring en malware scanning. Met mSafe kunnen makkelijk en veilig documenten van A naar B sturen met het grootste gebruikersgemak en de hoogste veiligheid. Daarnaast is mSafe altijd compliant, ISO gecertifieerd, controleerbaar & traceerbaar en bewezen op enterprise niveau. 

Meer over Conclusion Enablement

Conclusion Enablement is een specialist in de Nederlandse markt op het gebied van development, cloud, workspace en security services. Met ruim 450 applicatie- en cloudspecialisten neemt Conclusion Enablement de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van applicaties en infrastructuren voor klanten zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en natuurlijk Royal FloraHolland. Vanuit vakmanschap wordt gewerkt aan de optimale klantervaring waarbij het ontwerpen, (door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen centraal staan.

Bekijk onze casesBekijk onze nieuwsartikelen en blogsNeem contact met ons op

Wil je meer weten over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op.

Conclusion Enablement

Conclusion Enablement

+31 (0)30 219 38 00