Development

Wie de kracht van IT koppelt aan zijn strategie en businessdoelen, oogst succes. Maar wat als je applicatielandschap verouderd is?

IT is niet meer los te zien van de strategie en daarmee ook het succes van organisaties. Applicaties zijn het kloppend hart van het IT-landschap. Verouderde applicatielandschappen kunnen de boel echter flink vertragen. Daarom is het niet alleen belangrijk dat applicaties goed kúnnen draaien op het cloud-platform, maar dat ze dit ook daadwerkelijk blijven dóen. De oplossing voor deze remmende factor: moderniseer je bestaande applicatielandschap en optimaliseer ze vanuit je bedrijfsstrategie en doelen. Technologisch aanhaken is echter één aspect. Aangehaakt blijven is minstens zo belangrijk. Dat vereist een continu zoektocht naar de laatste IT-verbeteringen. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling, werking en transformatie van applicaties, zodat de organisatie hier geen omkijken naar heeft. Dat betekent ook dat we de beschikbaarheid en prestaties van applicaties 24/7 monitoren.

Ondersteuning van DevOps-teams

We werken volgens een DevOps werkwijze waarmee we onze klanten kunnen helpen met de volledige transformatie van het applicatielandschap naar een up-to-date ontwikkelplatform. Onze teams zorgen ervoor dat alle systemen 24/7 blijven draaien en zijn erop ingericht om fouten en verstoringen direct op te lossen (bux fixing). Daarnaast ondersteunen de teams met diverse DevOps-bouwblokken, zoals CI/CD-tooling, automation platformen of automated testen. 

Lees meer over

Microsoft PowerApps

Microsoft PowerApps

Wil je je processen digitaliseren of automatiseren? Of wil je bijvoorbeeld je data omzetten naar een veilige applicatie? Bij ons kun je hiervoor terecht. Wij maken apps, klein of groot, met Microsoft PowerApps.

Klinkt goed!

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Sander Rosenhart

Sander Rosenhart

Sales & Business development
srosenhart@conclusion.nl