• Expertises

Digitale zorg met BeterDichtbij

In het Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft D&A samen met BeterDichtbij een implementatieproject rond digitale zorg uitgevoerd. Digitale zorg vraagt een duidelijke visie en strategie met de patiëntreis als uitgangspunt, ingebed in de dagelijkse zorgpraktijk. 

D&A en BeterDichtbij hebben een aanpak ontwikkeld die zorginstellingen in een kort tijdsbestek laat nadenken over digitaal werken. De aanpak geeft inzicht de prioriteiten en oplossingen en maakt een instelling klaar voor een succesvolle realisatie van digitaal werken op de polikliniek. Met volle agenda’s op de poli en alle ontwikkelingen die momenteel spelen, kan het een uitdaging zijn om samen te werken aan de ambities rond digitaal contact. Daarom kiezen we voor een kort en bondig traject van 6 tot 8 weken om de stand van zaken in kaart te brengen, om met de sleutelpersonen uit de polikliniek passende doelen te stellen en om acties vast te stellen die de doelen kunnen realiseren. Het eindresultaat dat wordt opgeleverd door D&A en BeterDichtbij is een breed gedragen kickstart met concrete stappen om de inzet van digitaal contact te vergroten.   

Op dezelfde wijze ondersteunen we organisaties met andere vormen van zorg op afstand. We helpen bij het maken van de juiste keuzes die aansluit op de zorgbehoefte. We ondersteunen bij het veranderproces dat de organisatie door moet om digitale zorg écht te benutten. En we helpen, onder andere door de inrichting van meetinstrumenten, met het evalueren van de digitale zorg. 

Klant

Franciscus Gasthuis en Vlietland

Markt

Zorg

Thema

Digitale Zorg

Publicatiedatum

1 juni 2022

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security