Work hard play hard

Werken bij

Bouw en groei zelf mee

Onze unit is groeiende en daarom altijd op zoek naar de juiste mensen. die ons team willen komen versterken. Mensen met ondernemerskracht en slimme ideëeen die buiten de lijntjes willen kleuren. Samen werken we aan de groei van ons team om een statement en leiderschap in de markt te kunnen ontwikkelen.

Ben jij een medior/senior Information Security Officer, op zoek naar afwisselende interim rollen met de nodige uitdagingen, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Ben jij een Cloud Security specialist, die wil adviseren en tegelijkertijd onze klanten wil helpen hun veilige cloud omgeving te realiseren, kijk dan naar onze vacatures.

Ben jij een Compliance Consultant, ervaren in het adviseren over en het implementeren van ISO 27001, BIO & NEN 7510 normenkaders, dan hebben wij mooie opdrachten bij onze klanten voor jou.

Kijk op de Werken Bij Conclusion site voor onze actuele vacatures

Geen dromers, maar een frisse blik

Op je hoede zijn is wat anders dan reageren uit angst of paniek. Daarom bekijken we elke potentiele security incident situatie met een portie gezond realisme. Waar we risico's zien, grijpen we in. Tegelijk zijn wij ook ondernemers: we houden de ogen open voor kosten en zien tegelijkertijd kansen. 

 Met een dubbele, frisse blik 

We kijken met een frisse security én business blik naar problemen en uitdagingen. Dat vermindert ‘ruis op de lijn’: problemen die bij onze klanten te zwaar of juist te licht worden geschat. Die andere kijk ondersteunt onze klanten bij het nemen van beslissingen.  

Wij zijn hét team van Conclusion dat (technische) beveiligings en compliance vraagstukken vertaalt in organisatievraagstukken en vice versa.

Werken bij Conclusion

Werken bij Conclusion. Verschil moet er zijn

Je werkt in een ecosysteem van ruim 25 bedrijven, op het snijvlak van business transformaties en IT-services. Samen met de ondernemende collega-experts uit het ecosysteem kom je tot de beste (klant)oplossingen. Doe waar je goed in bent, vanuit je eigen kracht en expertise! Nieuwsgierig?