Replays Leadership in Change

Follow the track

Replays tacks Leadership in Change

Veranderingen laten slagen is een uitdaging. Als leider is het jouw opdracht ervoor te zorgen dat de mensen in de organisatie zich met elkaar en de doelstelling verbinden. Complexiteit neemt steeds meer toe en dit vraagt om andere competenties van leiders. Als leider begeleid je het team over de brug naar een nieuwe manier van (samen)werken wat resulteert in business value. 

Wij bieden doormiddel van deze tracks handvatten die je verder kunnen helpen met leiderschapsuitdagingen.

-
kick-off-leadership-in-change-arko-van-brakel.png

Replay kick off Leadership in Change

Arko van Brakel over leiderschap in tijden van maatschappelijke en technologische disruptie. Tijdens de kick-off geeft Arko handvatten hoe je eigenaarschap en ondernemerschap versterkt in jouw organisatie.

Replay Track 1 | Wendbaar in een complex speelveld

Replay Track 1 | Wendbaar in een complex speelveld

Wendbaar zijn in een complex speelveld als de Belastingdienst is topsport! Karin Christophersen, Programmadirecteur Inning en Betalingsverkeer bij de Belastingdienst over wendbaar zijn in een complex speelveld.

Replay tack 2 | Werkgeluk met remote werkende teams

Medewerkersgeluk is een veelbesproken topic. Hoe zorg jij voor het werkgeluk van jouw team(s)? De Corona pandemie en de ad hoc verschuiving naar remote werken vraagt nogal wat van managers. Sebastiaan houdt zich dagelijks bezig met medewerkersgeluk .

Jord  Carbaat Conclusion

Replay tack 3 | Leiderschap in extreme omstandigheden

In zijn tijd bij Defensie leerde hij veel over de diverse vormen van leiderschap in operationele teams en onder extreme omstandigheden. Tegenwoordig past hij deze kennis toe in zijn functie als consultant en trainer.

Bouwen aan een duurzame organisatie?

Dan is leiderschap cruciaal.

Martijn Baak Conclusion Consulting

Martijn Baak

Directeur
mbaak@conclusion.nl