• Expertises

  Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

 • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

 • Meer over de overkoepelende thema’s waarbinnen onze dienstverlening valt

 • Over Consulting, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

 • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Consulting

 • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Consulting

Over ons

Digitaal transformeren begint bij mensen

Doe je niets, dan word je ingehaald. Daarom is het tijd om je organisatie naar de volgende levensfase te transformeren. Met excellente IT als accelerator, maar belangrijker nog: met oog voor jouw mensen. Zij die het verschil maken. Wij staan naast je tijdens dit traject dat om tact vraagt. Zodat jij klaar bent voor wat de toekomst brengt.

Dik twintig jaar geleden startte Conclusion Consulting in een IT-wereld die inmiddels een ver verleden lijkt. Veranderen zit in ons bloed. We weten wat het vraagt. Van een organisatie, maar belangrijker nog: van de mensen binnen die organisatie. Daarom zorgen we ervoor dat een digitale transformatie geen abstracte expeditie, maar een behapbaar traject wordt.

Alle componenten voor een succesvolle digitale transformatie

De hoofdcomponenten die nodig zijn voor een succesvolle digitale transformatie hebben wij in huis. Staat jouw stip op de horizon helder op ons netvlies, dan werken we het succesconcept uit op basis van vier, in elkaar grijpende thema’s:

 • Digitale strategie
 • Leiderschap
 • Verandermanagement
 • Prestatieverbetering
  Inspirerend
  Mensgericht
  Ruimte en vertrouwen

  Samen werken we aan een duurzame toekomst

  Co create a sustainable tomorrow

  We zijn de wereld aan het uitputten. En we zien de kloof tussen arm en rijk groeien. Willen we onze wereld leefbaar houden voor toekomstige generaties, dan is het tijd voor verandering! Wij voelen de verantwoordelijkheid om in actie te komen. Als organisatie en als mensen. Dat doen we door een positieve impact te maken over drie assen: intern, binnen het Conclusion ecosysteem en extern.

  De macht van menselijke kracht.

  Bureaucratie houden we bij Conclusion Consulting buiten de deur. We beschikken inmiddels over goed opgeleide mensen met veel ervaring. Die krijgen dan ook het mandaat om hun eigen route uit te stippelen binnen de vangrail van onze strategie. Dat houdt direct verband met wat wij ook binnen jouw organisatie willen realiseren: mensen versterken om de plannen die op strategisch niveau worden bedacht concreet in de dagelijkse praktijk te brengen.

  Met trots werken wij samen met

  TWO model: effectief het gesprek voeren over digitale strategievorming

  Ons in-house ontwikkelde TWO model helpt de visie en doelen van jouw organisatie aan een digitale strategie te koppelen. Het maakt de complexe uitdagingen rond een digitale transformatie zichtbaar. TWO staat voor Technologie, Werkwijze en Organisatie. Immers, om digitale technologie en data effectief in te zetten in je organisatie, moeten al deze onderdelen aangepakt worden. Maar TWO staat ook voor ‘samen’; met jou én met het krachtige Conclusion-ecosysteem van gespecialiseerde bedrijven ieder behorend tot de top op hun gebied. Met het TWO model als raamwerk, kunnen we elk denkbare analyse matchen op het volledige portfolio dat het Conclusion ecosysteem kan bieden.

  Kwaliteit is key

  Wij willen alleen maar het beste voor onze klanten, partners en medewerkers. Daarom bewaken we ons kwaliteitsmanagementsysteem actief. Conclusion Consulting hanteert hiervoor de wereldwijd overgenomen ISO-9001 norm. Met deze certificering laten we zien dat wij nadenken over onze rol, jouw eisen en verwachtingen en het steeds weer verbeteren van processen, om die vervolgens te implementeren. Ons beleid wordt periodiek geëvalueerd.

  Download

  ISO-9001 certificaat

  Versterk jij ons team met jouw expertise?

  Stap bij ons binnen en voel de energie. Ontmoet 70+ Business Consultants bij wie het plezier ervan afspat. Word jij onderdeel van onze hechte club mensen met een actief DNA? Ben jij een echte doener en proeven onze klanten dat in de samenwerking? Geloof jij in de oneindige potentie van IT? Laten we samen succes maken!

  Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

  26+

  Topbedrijven

  2000+

  Betrokken collega's

  500+

  Klanten

  81

  Customer Delight Score

  Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

  Is jouw organisatie klaar voor de toekomt?

  Wij zetten de stip op de horizon en staan in voor succes!

  Martijn Baak

  Directeur
  mbaak@conclusion.nl
  Business Done Differently Powered by Conclusion
  © Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
  © Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security