Youp, Lies en Sanne stappen aan boord bij Conclusion Consulting

Het team van Conclusion Consulting wordt uitgebreid met business consultants Youp Lotgerink en Lies Bouwknegt. Twee echte teamspelers die onze klanten een boost gaan geven binnen de thema’s Prestatieverbetering en Verandermanagement. Sanne Pronk vervangt als relatiemanager Marieke Avezaat tijdens haar zwangerschapsverlof. 

12 oktober 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Onboarding

Lean Six Sigma-expert

Youp gaat aan de slag als medior business consultant bij het team Prestatieverbetering. “Hiervoor werkte ik als Fleet Analist en Junior Consultant”, stipt hij zijn werkervaring aan. “In die eerste rol was ik als projectmanager nauw betrokken bij het optimaliseren van interne processen. De afgelopen twee jaar was ik als consultant verantwoordelijk voor procesverbeteringen bij zes verschillende bedrijven. Lean Six Sigma was daarbij een belangrijke methode om resultaten te behalen.”

Klanten proeven ongetwijfeld mijn drive als ik voor ze aan de slag ga

Youp Lotgerink

‘Verbeteren zit in mijn bloed’

Als business consultant bij Conclusion Consulting wil Youp het verschil maken met zijn academische achtergrond gecombineerd met zijn Lean Six Sigma Black Belt-ervaring. Ook zijn eigen prestaties verbeteren zit in zijn bloed: “Ik wil mezelf blijven ontwikkelen. Zo ben ik vanuit het vmbo doorgestroomd naar de universiteit. Klanten zullen mijn drive ongetwijfeld proeven zodra ik als consultant voor ze aan de slag ga.” Youps keuze voor Conclusion Consulting kwam voort uit de warmte die hij direct proefde. “En er is volop ruimte om me verder te ontwikkelen”, vult hij aan. “Ook de mogelijkheid om te profiteren van de kracht van het Conclusion ecosysteem is een absolute pré.”

Van fysiotherapeut naar change consultant

Lies start met veel plezier als business consultant binnen het team Verandermanagement. Al zag het er in het begin van haar carrière niet naar uit dat ze ooit in die rol terecht zou komen. “Ik werkte als fysiotherapeut”, vertelt Lies. “Daarna ben ik door gaan studeren en deed ik de master Beleid, Communicatie en Organisatie. Daar kwam ik aanraking met de vakken Consultancy en Verandermanagement.” De afgelopen jaren werkte Lies vanuit uitzendbureau SUSA als business consultant met meerdere grote corporates, waar zij veel te maken heeft gehad met verschillende belangen binnen organisaties. “Daar leerde ik veel over stakeholdermanagement en hoe ik verschillende stakeholders betrokken kon houden. Ik heb daardoor vaak het dialoog mogen voeren met verschillende lagen uit de organisatie.” Hier komt haar achtergrond in de fysiotherapie weer goed van pas, omdat zij snel de vraag achter de vraag in kaart kan brengen en een goede kan diagnose stellen.

Als voormalig fysiotherapeut krijg ik snel de vraag achter de vraag in kaart

Lies Bouwknegt

Samen proosten

“Het meest enthousiast word ik van teamopdrachten”, zegt Lies. “Samen mooie resultaten behalen en daarop proosten. Ik zie daarom veel meerwaarde in het Conclusion ecosysteem. Op die manier kan een ieder haar of zijn expertise optimaal inzetten en wordt het werk nog leuker.” Lies’ keuze voor haar nieuwe werkgever is dan ook een weloverwogen: “Ik sprak met veel verschillende consultancy-organisaties, maar de puzzelstukjes vielen pas na mijn gesprekken met Conclusion Consulting op hun plek. De kennismaking was warm en open. Tegelijkertijd proefde ik de organisatorische en individuele ambities. Ik kijk uit naar de combinatie van inhoudelijk interessante opdrachten en een hoop gezelligheid!”

Tijdelijke vervanging voor Marieke

Sanne Pronk vervangt als relatiemanager Marieke Avezaat tijdens haar zwangerschapsverlof. Dat doet ze met de nodige professionele bagage: “Ik heb vijftien jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling, voornamelijk in de rol van accountmanager. Met die kennis op zak draag ik er zorg voor dat alles onder de IMOA-mantel soepel door blijft lopen tijdens Mariekes afwezigheid.”

Ik zorg ervoor dat alles onder de IMOA-mantel soepel door blijft lopen

Sanne Pronk

Nieuwe omgeving, bekend terrein

Dat Sanne voor Conclusion Consulting kiest, komt vooral door de open en hartelijke gesprekken tijdens de sollicitatieprocedure. “Het contact voelde gelijk goed”, zegt ze blij. “Daarnaast ben ik recent begonnen als zelfstandig ondernemer, dus dit is voor mij een mooie klus om mee te beginnen. De inhoud van deze opdracht is bekend terrein voor mij.” Ook Sanne proefde direct de kracht van het Conclusion ecosysteem. “Wellicht liggen daar in de toekomst nog meer mogelijkheden voor een samenwerking”, kijkt ze alvast vooruit.