Webinars | Leidinggeven in tijden van Coronacrisis

De gebeurtenissen van de laatste maand zetten de wereld op zijn kop. Na een eerste fase van onduidelijkheid en ontkenning heeft de realiteit ons ingehaald. We worden ons nog sterker bewust van ons handelen en de daarmee gepaarde consequenties.

8 april 2020   |   Webinar   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting Academy webinars Leidinggeven in tijden van Coronacrisis

Zonder leiderschap geen crisismanagement

Vanuit het leiderschapsprogramma Battlefield to Business gebruiken wij crisissituaties als voorbeeld om leidinggevenden bewust te maken van hun rol en verantwoordelijkheden. Daarbij maken wij de koppeling tussen principes en lessen uit de krijgsmacht naar direct toepasbare acties voor de business. Onze consultants beschikken over jarenlange ervaring uit de operationele wereld van de Krijgsmacht. Zij trainden structureel om het hoofd te kunnen bieden aan uitdagingen in crisissituaties.

Of zoals een manager onlangs vertelde, ‘In een oorlogssituatie mag u wel fouten maken, maar u moet ze snel herstellen en ook rap bijsturen. Doet u dat niet, dan is de kans groot dat het fataal afloopt.’

Juist deze alertheid en het goed en accuraat blijven koersen, is waar u het verschil mee maakt en wat ervoor zorgt dat u overleeft tijdens een oorlog, maar ook in een bedrijf, een project of een nieuwe werksituatie.

Effectief een crisissituatie aanpakken als leidinggevende

Vanwege de Corona pandemie hebben we helaas een groot aantal van onze leiderschapstrainingen en -lezingen moeten annuleren. Maar we hebben tegelijkertijd ook andere manieren gevonden om u te kunnen begeleiden en ondersteunen tijdens deze ingewikkelde periode.

Daarom organiseren we in april en mei drie verschillende webinars over leiderschap in crisis en calamiteiten. Waar u incidenteel in tijden van verstoringen moet kunnen handelen, hebben onze experts op een gestructureerde manier met extreme verstoringen en de daarmee gepaarde mentale onzekerheden leren omgaan.

Voor wie zijn deze webinars

Bent u leidinggevende en heeft u behoefte aan praktische oplossingen? Behoefte aan feedback hoe om te gaan met verstoringen in uw bedrijfsvoering ten tijde van crisis en calamiteiten?