Nieuwe en vertrouwde gezichten starten bij Conclusion Consulting

In juli verwelkomen we een nieuwe naam en twee vertrouwde gezichten. Robert Mentink stapt voor het eerst binnen bij Conclusion Consulting, maar verdiende reeds zijn sporen als performance manager. Principal Consultant Karin Speelman en Senior Consultant Folkert de Jager keren terug op het nest. De drie stellen zich voor.

13 juli 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting - Nieuwe en vertrouwde gezichten

Datagedreven verbeteren

Robert Mentink is nieuw bij Conclusion Consulting, maar zeer ervaren in het vak dat hij uitoefent. De Senior Consultant Performance Management werkte ruim zeven jaar bij een onderzoeks- en adviesbureau. “Hier heb ik onder andere tal van organisaties geholpen met het inzichtelijk maken en verbeteren van hun employee- en customer experience aan de hand van data-analyse”, legt Robert uit. “Binnen deze functie heb ik honderden bedrijven van dichtbij mogen meemaken en heb ik gezien wat er binnen bedrijven en directies leeft. Binnen Conclusion Consulting hoop ik met die ervaring en kennis een frisse blik te kunnen bieden om de performance bij klanten te verbeteren. Daarnaast lijkt het mij tof om mijn kennis rondom datagedreven werken in te kunnen zetten.”

Ik zag wat er binnen honderden bedrijven en directies leeft

Robert Mentink

Handen uit de mouwen

Als persoon en collega gaat Robert een uitdaging nooit uit de weg. Zo ook niet die bij Conclusion Consulting: “Ik pak de inhoudelijke opdrachten die Conclusion biedt graag met beide handen aan. Die handen-uit-de-mouwen-mentaliteit van Conclusion spreekt me erg aan, we blijven tot iets werkt. Ik vind daadkracht en vasthoudendheid namelijk belangrijk in mijn werk.” Binnen het Conclusion ecosysteem ziet Robert veel potentie: “Het ecosysteem biedt de kans om samen met collega’s vanuit diverse bedrijven écht het verschil te kunnen maken voor een klant. En dat is wat mij voldoening geeft!”

Meer dan tweeduizend collega’s achter je

Waar het hart van Karin Speelman nu écht sneller van gaat kloppen? “Werken op het snijvlak van de business en de interne organisatie”, antwoordt ze vastberaden. Met dezelfde vastberadenheid keert ze na een omzwerving terug bij Conclusion Consulting als Principal Consultant. “De diversiteit en complementariteit van het team is essentieel voor het leveren van klantwaarde. Als ik voor een klant aan de slag ga, heb ik vanuit Conclusion Consulting bijna honderd en vanuit heel Conclusion meer dan tweeduizend collega’s achter mij staan om de klantvraagstukken in te vullen”, zegt Karin trots.

Werken op het snijvlak van de business en de interne organisatie is mijn passie

Karin Speelman

Klant én medewerker centraal

Als programma-, project-, implementatie-, verander- en lijnmanager was Karin met succes verantwoordelijk voor omvangrijke en complexe (interne) organisaties, programma’s en projecten. “Van het ontwikkelen van een visie en strategie tot en met (de aansturing in) de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden, niets is mij vreemd”, verklaart de Principal Consultant. “Daarbij heb ik management, teams en medewerkers getraind, begeleid en gecoacht bij organisatie- en gedragsveranderingen. Deze kennis en ervaring deed ik op bij diverse overheidsinstanties en bij organisaties in de financiële sector, de consultancy en de detacheringsbranche. Ik geloof erin dat een organisatie pas echt succesvol wordt en blijft als de klant én de medewerker centraal worden gesteld. Het begeleiden bij de ontwikkeling van de organisatie én de medewerkers met als resultaat klantwaarde, daar ga ik voor!”


Nog altijd even warm

Folkert de Jager vertrok bij Conclusion Consulting om invulling te geven aan zijn ambities op het gebied van ondernemerschap. “Toen al met het besef dat ik mijn fijne collega’s en een bedrijf waar ik me ontzettend thuis voelde achter me liet”, zegt hij. “Conclusion Consulting gaf me alle ruimte om mijn ambities waar te maken, waardoor ik destijds met een enorm warm gevoel vertrok. Na een periode als zzp’er werd de heimwee naar Conclusion steeds groter. Nu ben ik hier weer met evenveel warmte ontvangen als dat ik vertrok.”

Great things in business are never done by one person, they’re done by a team of people

Folkert de Jager

Anderen het verschil laten maken

Zijn ondernemende instelling is Folkert nog niet kwijt. “Die neem ik samen met mijn continue drive om te verbeteren mee aan tafel bij de klant.” Tel daar de vijftien jaar kennis en ervaring op het gebied van Agile, Lean en Process Management voor profit en non-profit organisaties bij op en je snapt dat we blij zijn om Folkert als Senior Consultant opnieuw in de armen te mogen sluiten. Hoe hij het verschil gaat maken? “Door te faciliteren dat anderen het verschil kunnen maken. Met mijn kennis en ervaring help ik organisaties, medewerkers maar ook mijn collega’s waarde te maximaliseren en de flow te optimaliseren. Daarbij kies ik altijd voor een duurzame oplossing die ook echt past.”