Online Product Owner Basistraining

Conclusion Consulting Academy Continu Verbeteren met Agile en Product Owner in mei 2020. Tijdens deze training leren we je alles wat nodig is om je rol als Product Owner met succes neer te zetten.

8 mei 2020   |   Blog   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Product Owner Basistraining - Conclusion Consulting

Steeds meer organisaties kunnen met Agile en Scrum sneller leveren, hun kwaliteit verbeteren en beter inspelen op de veranderende klantvraag. De Product Owner speelt hierin een belangrijke rol in de vertaling van deze klantvraag naar de organisatie. Na onze tweedaagse Product Owner basistraining kun je de wensen van je klant overbrengen aan je Scrum Team. Zo maak je het verschil voor je organisatie en haar klanten!

Maximaliseren van waarde

Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor het leveren van een product dat perfect aansluit bij de klantwensen. Maar wat zijn de belangrijkste succesfactoren om de Product Owner rol optimaal te uitoefenen? Hoe zorg je ervoor dat je weet wat je klanten precies willen en hoe breng je dit over aan je Scrum Team? Hoe haal je het maximale uit een product of dienst? En hoe kan in jouw organisatie deze rol het beste worden vormgegeven? Tijdens deze training leren we je alles wat nodig is om je rol als Product Owner met succes neer te zetten. En door je eigen ervaring en casussen in te brengen, leggen we een brug tussen de basisprincipes van Scrum en de manier waarop het toepasbaar is in jouw organisatie.

Na de training...

  • heb je kennis van het Agile Framework en het Agile Manifest.
  • ben je in staat Agile denken en werken in jouw organisatie toe te passen.
  • weet je waar je als Product Owner verantwoordelijk voor bent en wat er nodig is om je rol maximaal in te zetten.
  • ken je de succesfactoren en uitdagingen van de rol van Product Owner.
  • heb je het internationaal erkend PSPO 1 examen behaald.