Onboarding juni 2022

In juni beginnen drie nieuwe business consultants aan hun avontuur bij Conclusion Consulting. Mathilde van Gisbergen versterkt het team Verandermanagement. Peter van Dongen en Tom Bettonviel gaan aan de slag bij team Digitale Strategie. De drie stellen zich kort aan je voor. 

7 juni 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting onboarding

Out of the box-ideeën

In juli 2021 behaalde Mathilde haar master Entrepreneurship aan de UvA en VU. “Met mijn ondernemende mindset denk ik niet alleen in probleem en oplossing, maar vooral ook in de middelen die er zijn om tot de juiste oplossing te komen”, vertelt ze. “Als er een verandering plaats moet vinden, kan het zijn dat er structuur ontbreekt. Dit biedt juist de mogelijkheid om met innovatieve, out of the box-ideeën te komen. Daarnaast denk ik dat ik bij de mensgerichte kant van de verandering het verschil kan maken. Door mensen op hun gemak te stellen, te betrekken bij de verandering en te zorgen voor verbondenheid, hoop ik draagvlak te creëren en de organisatie mee te nemen in de transformatie.”

Veranderen door te verbinden

Mathilde van Gisbergen

Ruimte voor creativiteit

De factor ondernemerschap speelt ook een belangrijke rol in Mathildes keuze voor Conclusion Consulting. “De manier van werken, ruimte voor eigen creativiteit en zelf initiatief nemen, allemaal zaken die goed bij mijn persoonlijkheid passen. Als er één ding is dat ik graag doe, dan is het het organiseren van dingen en met nieuwe ideeën komen. Binnen werkgerelateerde projecten, maar bijvoorbeeld ook bij leuke uitjes. Daarnaast spreekt de sfeer binnen Conclusion Consulting mij enorm aan. Tijdens de gesprekken, maar ook op het kennismakingsevent merkte ik dat er een open sfeer is, waarbij er ruimte is voor creativiteit en eigenaarschap, maar waarbij uiteindelijk samen als team impact gemaakt wordt.”

Verschillende mensen en culturen

Peter gaat aan de slag als Medior Consultant Digitale Strategie. Hij neemt drie jaar aan waardevolle werkervaring mee naar Conclusion Consulting. “Hiervoor werkte ik als Projectmanager bij Olyslager en als Projectondersteuning bij Mercedes-Benz Group AG”, verduidelijkt hij. “Het verschil wil ik gaan maken in het feit dat ik in de afgelopen jaren meerdere internationale functies bekleedde en daar met verschillende mensen en culturen samenwerkte. Deze ervaring neem ik mee in het werken voor de opdrachtgevers van Conclusion Consulting.”

Klanten (digitaal) verder brengen door slim gebruik te maken van IT, dát is waar ik enthousiast van word

Peter van Dongen

Samen tot het beoogde doel komen

Vanaf het eerste contactmoment heeft Peter een goed gevoel over Conclusion Consulting: “Er werd geluisterd naar wat ik belangrijk vind bij een werkgever. En ik kan voor mooie klanten in verschillende sectoren gaan werken. Alles bij elkaar opgeteld zorgde dat ervoor dat ik heb getekend bij Conclusion. Ik kijk er ontzettend naar uit om in co-creatie tot het beoogde doel te komen.”

Enthousiast en positief

Team Digitale Strategie krijgt nog meer versterking. Ook Tom begint in juni, in de rol van Junior Business Consultant. Eerder dit jaar rondde hij zijn master af en nu is het tijd voor zijn eerste, echte baan. “Ik sta te trappelen om mijn opgedane kennis in de praktijk te brengen en hoop onder de vleugels van ervaren collega’s nog een hele hoop bij te leren. Met mijn onaflatende enthousiasme en positieve houding hoop ik het verschil te gaan maken.”

You miss 100% of the shots you don't take

Tom Bettonviel

Direct een klik

“De ruimte voor ondernemerschap en eigen inbreng, spraken mij enorm aan”, verklaart Tom zijn keuze voor Conclusion Consulting. “Daarnaast had ik tijdens ieder gesprek direct een klik met mijn toekomstige collega’s.” Dat kan niet anders dan een mooi, nieuw avontuur worden voor Tom, Mathilde en Peter. Welkom bij Conclusion Consulting!