Onboarding januari 2022

Het team van Conclusion Consulting is uitgebreid met twee ervaren toppers: Business Consultant Procesoptimalisatie Jordy Klaassen en Senior Change Management Consultant Reinier Steenbakkers. Ze stellen zich kort aan je voor.

4 januari 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Onboarding januari 2022 Conclusion Consulting

‘Nieuwe werelden ontdekken’

De afgelopen zes jaar deed Jordy veel ervaring op als business consultant en projectmanager. “Die kennis en vaardigheden zet ik met alle plezier in om de processen van de klanten van Conclusion Consulting te optimaliseren. Ik heb gekozen voor Conclusion Consulting omdat de mensgerichte aanpak dicht bij mezelf ligt. Daarnaast vind ik het ontzettend fijn dat er opdrachtgevers in iedere sector zijn. Zo kan ik continu ‘nieuwe werelden’ blijven ontdekken.”

Met mijn oprechte interesse in mensen wil ik impact maken

Jordy (rechts op de foto)

Klanten blij maken

“Zowel zakelijk als privé heb ik gemerkt dat het initiatief pakken altijd loont”, vertelt Jordy. “Ik benoem alles wat me opvalt, uiteraard op een prettige manier. Met mijn nieuwsgierige karakter en oprechte interesse in mensen wil ik impact gaan maken. Bij de opdrachtgever leer ik graag de mensen en processen écht goed kennen, om zo in te kunnen spelen op de organisatie. Als ik weet wat er nodig is, weet ik dat ik met mijn ervaring en kennis van onder andere Lean Six Sigma en Agile de opdrachtgever blij kan maken.”

‘Veranderen en transformeren als gemene deler’

De laatste negen jaar ontwikkelde Reinier zijn skills bij toonaangevende Nederlandse bedrijven. Nu start hij als Senior Change Management Consultant bij Conclusion Consulting. “Ik heb inmiddels veel ervaring in diverse project- en programmamanagementrollen opgedaan. Al die rollen hebben als gemeenschappelijke deler: veranderen en transformeren. Ik geloof dat een organisatie optimaal presteert als strategie, structuur en cultuur in lijn met elkaar zijn. Ik haal energie uit het faciliteren van dit proces en gesprek.”

Klanten succesvol maken in het mensgericht veranderen

Reinier (links op de foto)

Positief en een tikkie eigenwijs

Wat Reinier aansprekend vindt aan Conclusion Consulting? “Het ondernemerschap, de pragmatische en mensgerichte aanpak die gehanteerd wordt, en de energieke, positieve en een tikkie eigenwijze collega’s die er te vinden zijn. Mijn tachtig nieuwe collega’s van Conclusion Consulting en de 2.500 collega’s binnen het Conclusion ecosysteem stellen mij in staat om partners en klanten succesvol te maken in het mensgericht veranderen van proces en systeem.”