Onboarding februari 2022

Drie ervaren business consultants aan boord bij Conclusion Consulting.
Vanaf 1 februari 2022 versterken Barbera Zijlstra, Yorrick Mentink en Kim Hermann het snelgroeiende team van Conclusion Consulting. De drie stellen zich kort aan je voor.

1 februari 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

onboarding-februari-Conclusion Consulting

Versterking van het team Verandermanagement

Barbera Zijlstra wordt als Senior Change Management Consultant onderdeel van het team Verandermanagement. Ze brengt dik twintig jaar ervaring mee in veel projecten bij grote multinationals, maar ook bij kleine ondernemers. “Ik heb prachtige ervaringen op mogen doen die ik heel graag meebreng naar Conclusion Consulting en haar klanten. KPMG, Heineken, ABN AMRO en Ziggo zijn enkele van de bedrijven waar ik ervaring opdeed.”

Don’t be afraid to be great!

Barbera Zijlstra

Opvallend mensgerichte organisatie

“Ik kijk graag op een innovatieve, creatieve en duurzame manier naar organisaties”, vertelt Barbera. “Mijn uitdaging is altijd om mensen mee te krijgen in die manier van denken. Mensen hebben de tools, de tijd en een kaart nodig om hun innovatief vermogen aan te wenden. Daar wil ik het verschil maken. Dat is ook de reden waarom ik heb gekozen voor Conclusion Consulting. Het is een opvallend mensgerichte organisatie. Dat lijkt een cliché, maar ik ben van mening dat veel mensen nog steeds onderschatten hoe belangrijk de menselijke component is in werk.”

Uitdagende blik op de mens

Yorrick Mentink gaat aan de slag als Digitale Strategie Consultant. De afgelopen zes jaar deed hij veel werkervaring op als organisatieadviseur. “Zo ontwikkelde ik een alternatieve, maar uitdagende blik op de mens in context met de digitale wereld”, vertelt de business consultant die het team Digitale Strategie gaat versterken.

Curiosity, creativity and respect are my vitamins for success

Yorrick Mentink

‘Oneindige mate van nieuwsgierigheid’

Hoe Yorrick het verschil wil gaan maken voor onze klanten? “Met mijn oneindige mate van nieuwsgierigheid en positiviteit, aangevuld met mijn natuurlijke behoefte voor zakelijke creativiteit. De ‘hoe’ mag wat mij betreft zeker anders dan anders zijn, zolang hij maar dienend is aan het doel.” Zijn focus op de mens sluit voor Yorrick mooi aan bij de visie van Conclusion Consulting: “Mensen en techniek kunnen goed hand in hand gaan, zolang de focus op de mens daarbij niet vergeten wordt. Die bedrijfsfilosofie van Conclusion Consulting onderschrijf ik volledig.”

‘Aan alles is gedacht’

Ook Kim Hermann gaat als Digitale Strategie Consultant aan het werk. Ze brengt ruim zes jaar ervaring in verschillende strategische, adviserende en leidinggevende rollen met zich mee. Waarom ze voor Conclusion Consulting koos? “Ik ga werken voor een groot bedrijf, met de gezelligheid van een klein bedrijf. Conclusion Consulting vindt de binding met medewerkers écht belangrijk. Ik voelde me vanaf het eerste contact gezien en geen nummertje. Bij de uitgebreide onboarding is aan alles gedacht, tot een leuke chocoladereep die op mijn mat plofte aan toe.”

Bedrijven helpen om succes, groei en impact te realiseren, dat is mijn passie

Kim Hermann

Vertrouwen en eigenaarschap

“Vanwege de open en eerlijke cultuur, en de positieve, energieke mensen, merk je ook dat vertrouwen en eigenaarschap belangrijk is”, vertelt Kim. “Je krijgt veel ruimte voor eigen ideeën. De variatie in projecten op het snijvlak van strategie, IT en digitale transformaties spreekt me erg aan. Zo kan ik me continu in nieuwe businesses vastbijten.”