Onboarding april 2022

In april begint Matthew Oprinsen als Junior Change Management Consultant bij Conclusion Consulting. Vanaf afgelopen maand versterkt de zeer ervaren Kirsten Teppema onze club als Consultant Leiderschap. Onze nieuwste aanwinsten stellen zich aan je voor.

4 april 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Onboarding april 2022 Conclusion Consulting

De impact van verandering

“Om verandering op gang te brengen, is het belangrijk om echt te weten wie er tegenover je zit en wat zijn of haar drijfveren zijn”, vertelt Matthew. De Junior Change Management Consultant deed al de nodige ervaring op de afgelopen jaren. “Mijn achtergrond in de psychologie en organisatorische sensitiviteit integreer ik graag in strategie, business en verandermanagement. Ik begrijp de impact van verandering op de werkvloer en kan hier praktisch op inspelen. Ik doe niets liever dan het verbinden van partijen en op zoek gaan naar de kracht en motivatie van mijn omgeving. Het is belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant op staan en middel efficient worden ingezet.”

Wanneer iedereen aan boord is, kun je het verschil gaan maken

Matthew Oprinsen

Veel expertise in huis

Matthews keuze voor Conclusion Consulting voelde voor hem logisch aan: “Een club met energieke collega’s die samen impact willen maken en waarbij de mens centraal staat in de aanpak. Ja, dat past bij mij. Een no-nonsense cultuur waar authenticiteit gestimuleerd wordt.” Ook het Conclusion ecosysteem spreekt Matthew erg aan: “Er is ontzettend veel expertise in huis om van te leren, maar ook de mogelijkheid om mijn eigen draai te geven en eigenaarschap. Ik kijk ernaar uit om te beginnen bij Conclusion Consulting!”

Leiderschap ontwikkelen

Begin maart startte Kirsten als Consultant Leiderschap. Daarvoor deed ze tien jaar ervaring op in coaching en facilitering van individuen, teams en organisaties. “Ik hoop een verschil te kunnen maken door het ontwikkelen van leiderschap dat past bij wat teams en organisaties vragen om beter te presteren en het werkgeluk te vergroten”, is Kirsten duidelijk over haar ambitie bij Conclusion Consulting.

Mijn grootste drijfveer in mijn werk is van betekenis zijn in de ontwikkeling, verandering en groei van de ander

Kirsten Teppema

Resultaatgericht én mensgericht

“Ik geloof dat mijn eigen drijfveer overeenkomt met de missie van Conclusion Consulting”, verklaart Kirsten haar keuze. “Dit biedt een mooie basis om samen organisaties en hun mensen op weg te helpen in de richting die zij hebben gekozen. Wat mij aanspreekt bij Conclusion is het resultaatgerichte en tegelijkertijd ook de aandacht voor de mensgerichte kant. Zowel richting klanten, als naar mijzelf als nieuw lid van de club.”