Erik Jan de Kruijf nieuwe Managing Consultant Leiderschap van Conclusion Consulting

Met trots kondigen wij aan dat Erik Jan de Kruijf per 1 februari toetreedt tot het leiderschapsteam van Conclusion Consulting. De ervaren consultant wordt verantwoordelijk voor het thema Leiderschap.

20 januari 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Erik Jan de Kruijf Managing Consultant Leiderschap van Conclusion Consulting

De afgelopen twee jaar werkte Erik Jan al bij Conclusion Consulting. In de vijftien jaar daarvoor bouwde hij een fraai track record op binnen de consultancywereld.

Link met Leiderschap

In zijn werk voor Conclusion Consulting hield Erik Jan zich vooral bezig met de ontwikkeling van de ERP Change-propositie en verandermanagement in brede zin. Hiermee is de link naar het thema Leiderschap snel gelegd, aangezien alle vier de thema’s binnen Conclusion Consulting sterk met elkaar verbonden zijn: Digitale Strategie, Leiderschap, Verandermanagement en Prestatieverbetering.

Vanuit een inhoudelijke visie en met een mensgerichte aanpak werk ik toe naar concrete resultaten

Erik Jan de Kruijf

Managing Consultant Leiderschap

Erik Jan de Kruijf Conclusion Consulting

Actief samenwerken

Erik Jan is een manager die leiding geeft vanuit een inhoudelijke visie. “Vanuit die visie, en met een mensgerichte aanpak, werk ik toe naar concrete resultaten”, vertelt de nieuwe Managing Consultant. Vanuit eerdere activiteiten werkte Erik Jan vaak samen met andere expertbedrijven binnen het Conclusion ecosysteem. “Ik weet de synergie binnen het ecosysteem optimaal te benutten. Ook in mijn nieuwe rol zoek ik de samenwerking actief op.”

Verder bouwen

Erik Jan kijkt er enorm naar uit om met zijn energieke groep van vijftien Business Consultants verder te bouwen aan het team Leiderschap én aan Conclusion Consulting in zijn geheel.