1 jaar aan boord bij Conclusion Consulting

Met 20+ jaar ervaring in de food en agri bij een multinational, heb ik een jaar geleden de stap gemaakt naar consultancy bij Conclusion Consulting. Vandaag de dag alweer ruim een jaar aan boord!

16 november 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

1 jaar aan boord bij Conclusion Consulting - Martin Freeke

Terugblik eerste jaar

Als ik terugkijk op mijn eerste jaar, dan is het eerste wat bij mij opkomt wat een fantastische mensgerichte organisatie wij zijn. Vanaf dag één heb ik mij welkom gevoeld door de geïnteresseerde collega’s. Collega’s die open staan voor kennis deling, elkaar helpen als daar behoefte naar is maar die ook een stevige discussie niet schuwen om als team continu te willen verbeteren en elkaar te versterken.

Ondernemende cultuur

Ideeën over het aanboren van een nieuwe markt worden met enthousiasme ontvangen, kenmerkend voor de ondernemende cultuur binnen de organisatie. Voor ik het wist werden er in- en externe contacten gelegd om het idee verder uit te werken en een paar dagen later zat ik bij een klant het idee te bespreken. Geen lange lijnen of stroperige communicatie, nee, ideeën worden gehoord. Dit maakt dat ik kan denken buiten de gebaande paden.

Doeltreffende aanpak

Iedereen binnen Conclusion Consulting staat open om vraagstukken te doen buiten het bekende terrein. Mijn eerste klantvraagstuk was bij een pensioenuitvoerder en had natuurlijk niets van doen met de industriesector. De opdracht ging over het intern stroomlijnen van de nieuwe organisatie omtrent een aantal strategische digitaliseringstrajecten. Via interviews met betrokkenen van verschillende afdelingen ontstond er een goed beeld van de situatie. Hetgeen werd meegenomen in een door ons georganiseerde inspirerende workshop waarin alle neuzen weer in dezelfde richting werden gezet.

Verder zijn er verschillende interessante trajecten en opdrachten geweest bij klanten als Hak, Nutreco, Hendrix Genetics, NS en anderen op het gebied van digitale strategie en roadmap ontwikkeling, cyber security, IT en OT landschap modernisering.  Sterk vind ik dat in al deze trajecten, Conclusion de klantvraag centraal stelt. De vraag achter de vraag achterhaalt om deze zo efficiënt en optimaal mogelijk te kunnen beantwoorden. Pas dan kunnen wij de klant echt helpen het met hun vraagstukken. Dat resulteert zich in positieve beoordelingen die wij krijgen van onze klanten, die drive merk je bij ons hele team!

Wij houden elkaar scherp

Bij Conclusion Consulting doen we alles samen, dat merk je bij iedere opdracht waar ervaren en minder ervaren mensen worden gekoppeld om ervaring en kennis uit te wisselen. Dit brengt een hele fijne dynamiek in de samenwerking, zo leren we van elkaar, houden we elkaar scherp en dat leidt tot mooie resultaten bij onze klanten.

Persoonlijke ontwikkeling vind ik belangrijk. Binnen Conclusion wordt ruimte gegeven om jezelf continue te blijven ontwikkelen. Vanuit een interesse voor agile werken, heb ik inmiddels een opleiding tot scrum master en SAFE agilist succesvol afgerond met een certificering. Iets wat mij zeker van pas gaat komen bij toekomstige projecten!  

Samenvattend is het afgelopen jaar bij Conclusion een geweldig avontuur geweest met fantastische collega’s, interessante klantvraagstukken en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling!

Martin Freeke