Kansen krijgen én grijpen; doorgroeien binnen Conclusion Consulting

Vorige maand kregen zeven business consultants uit ons buitengewoon team een welverdiende promotie. Bij Conclusion Consulting zijn er dan ook volop groeikansen. Of zoals business consultant Guido van der Brugh het verwoordt: “Niets is te gek, maar je moet het wel zelf doen.”

11 augustus 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Kansen krijgen én grijpen; doorgroeien binnen Conclusion Consulting

Business consultants Olivier Cromheecke, Tessel Zandstra, Lucas Krüger, Sjoerd Doijer en Guido van der Brugh verdienden door hun knappe prestaties en harde werken een promotie tot medior consultant. Het goede werk en de verantwoordelijkheden die Leonie van Dinteren en Marieke Roep op zich nemen, is beloond met een rol als senior consultant bij Conclusion Consulting. We vragen een aantal van hen over hun rol bij de club, de reden van hun promotie en hun verwachtingen van de toekomst. 

Samen impact maken

“Vrijheid en zelfstandigheid”, daar staat Conclusion Consulting volgens Lucas voor. Daar kan Guido zich in vinden: “Het is een open en informeel bedrijf, waar je alle vrijheid hebt om jezelf te ontwikkelen.” Sjoerd voegt daaraan toe: “Conclusion Consulting staat voor mij voor durf tonen, het ‘gewoon’ doen, samen impact maken en niet te vergeten een hoop collegiale gezelligheid.”

De waarde van co-creatie

“Mijn promotie is gebaseerd op de waarde die ik toevoeg bij de klant en bij Conclusion Consulting zelf”, verklaart Guido zijn nieuwe rol als medior business consultant. “Mijn klant Cosun Beet Company beoordeelde me tijdens het klanttevredenheidsonderzoek zelfs met een 10/10. Klantwerk combineer ik met het geven van (agile-)trainingen en een bestuursfunctie bij Youngclusion.” Olivier legde de afgelopen jaren zijn focus op het realiseren van duurzame resultaten voor zijn klanten en verdiende zo zijn promotie. “Door echt in co-creatie met klanten te werken, leerde ik om in diverse omgevingen waarde toe te voegen.”

Proactief richting promotie

Sjoerd ziet zijn promotie als een logisch gevolg van de ontwikkeling die hij doormaakt en de ervaring die hij opdoet. “Voor interessante klanten als APG en NS kon ik waardevol zijn in mooie rollen als Projectmanager en Change Manager”, vertelt de nieuwbakken medior business consultant. “Daarnaast heb ik een mooie interne bijdrage geleverd in verschillende projecten, zoals het mede-ontwikkelen van onze Change Management Training.” Ook Lucas weet goed aan te stippen waar zijn promotie op gebaseerd is: “Ik heb een actieve rol in het doorontwikkelen van onze propositie CARS en verbreed actief mijn Agile-kennis.”

Altijd in ontwikkeling

De business consultants branden ook na hun promotie nog van de ambitie. Ze blijven zich dan ook volop doorontwikkelen. “Dat doe ik door me onder te dompelen in alles wat de wereld te bieden heeft”, zegt Sjoerd. “Uiteraard helpt het ook dat er binnen Conclusion Consulting een hoop kennis beschikbaar is. Wij zijn een club die alle ruimte biedt om jezelf te blijven ontwikkelen.” Die ruimte ervaart Lucas ook:  “Regelmatig spreek ik collega’s en klanten met een bepaalde expertise en brainstorm ik met hen over vraagstukken. Zo leer ik veel van anderen en kan ik het gelijk in de praktijk inzetten.”

Volop ambitie

Over vijf jaar, waar staan de business consultants dan? “Dan hoop ik een leidinggevende positie binnen Conclusion in te nemen en een groot netwerk binnen het Conclusion ecosysteem te hebben”, steekt Lucas zijn ambitie niet onder stoelen of banken. Guido hoopt tegen die tijd ook zijn plek binnen het Conclusion ecosysteem gevonden te hebben. “En hopelijk kan ik mijn trainerschap verder uitbreiden en geef ik vaker trainingen bij klanten”, vult hij aan.

Duurzame bijdrage

Wat hoopt Olivier te bereiken als hij een paar jaar de toekomst inkijkt? “ Dan hoop ik duurzame resultaten neer te blijven zetten als gevolg van een mooi verlopen verandertraject”, zegt hij vastberaden. Sjoerd kijkt vooral uit naar een plezierige en leerzame tijd bij Conclusion Consulting. “Ik wil verschillende rollen invullen in diverse vraagstukken op het gebied van IT-Change. Verder wil ik de komende jaren een actieve maatschappelijke bijdrage leveren.”