1 jaar aan boord bij Conclusion Consulting

Na enige werkervaring en een tijd in het buitenland kwam ik eind 2018 in contact met Conclusion Consulting. Eigenlijk precies op het juiste moment raakten we met elkaar in gesprek. Voor mij was het tijd keuzes te maken en mijn opgedane kennis en ervaring in de praktijk te brengen. Hier kreeg ik de kans mijzelf te ontwikkelen tot Business Consultant.

29 juni 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Johan post Conclusion Consulting

Ontwikkeling is afhankelijk van kansen die je zelf creëert, die voorbijkomen en hoe je deze aangrijpt

Johan Fiddelaar

Gevoel van vertrouwen

Kansen heb ik zelf gecreëerd door succes te laten zien. In no time was ik als Product Owner verantwoordelijk voor het bepalen van prioriteiten in de bouw van een nieuw systeem voor de uitvaartbranche. Samen met twee andere collega’s werkten we vanuit verschillende rollen aan de ontwikkeling van deze organisatie.

Het primaire doel was om het ouderwetse faxen en mailen van handgeschreven agenda’s volledig te automatiseren met daarbij focus op efficiëntie en het minimaliseren van foutkansen. De opdrachtgever gaf mij verantwoordelijkheden en door de samenwerking met twee collega’s kreeg ik ook de ondersteuning die ik nodig had.

Nadat de eerste fase van het nieuwe systeem was voltooid, werden mijn taken overgenomen door een interne medewerker. Dit is ook onderdeel van het werken als consultant, het project had ik namelijk liever zelf afgemaakt. Het project heb ik zorgvuldig overgedragen aan de interne collega en inmiddels is het project eind mei jl. succesvol afgerond en wordt er daadwerkelijk met het nieuwe systeem gewerkt. Een geslaagde case!

Diversiteit en klantvraagstukken

Werken als Business Consultant bij Conclusion Consulting geeft mij veel mogelijkheden in mijn persoonlijke ontwikkeling. Mijn onlangs afgeronde opdracht was gefocust op een transformatie vraagstuk. Vraagstukken binnen onze andere pijlers zoals leiderschap en prestatieverbetering zijn ook topics waarin ik mijzelf wil en kan ontwikkelen. Bovendien zijn er intern diverse projectgroepen die bijdragen aan de optimalisatie van de totale club. Momenteel ben ik betrokken bij een dergelijk project,  dat naast leerzaam is ook laat zien niet alleen aandacht voor de klant te hebben maar ook voor de interne organisatie. Dit maakt ons een hecht en sterk team. 

Bij Conclusion Consulting raak je nooit uitgeleerd

Johan Fiddelaar