Jeffrey zegt Conclusion Consulting gedag: ‘Ik ben op handen de deur uitgedragen’

Conclusion Consulting groeit. Nieuwe collega’s stappen aan boord, maar er vertrekken ook mensen. Zoals Jeffrey, die na tien jaar in de consultancy zijn skills aan klantzijde gaat inzetten: “Ik heb zin om me voor langere tijd aan een organisatie te committeren en van binnenuit te werken aan procesoptimalisatie.” Dit is zijn epiloog.

11 september 2023   |   Blog   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting

Nieuwe uitdaging

“Na een periode van drie jaar bij Conclusion Consulting ga ik nu aan de slag bij Jumbo, als teamlead van een optimalisatieteam. De vaardigheden en ervaringen die ik als business consultant opdeed, wil ik gaan toepassen binnen een organisatie. Dat brengt andere verantwoordelijkheden en een nieuwe dynamiek met zich mee. Ik kijk ernaar uit om mijn ambities na te jagen in mijn nieuwe rol.”

Goede vrienden

“Van mijn tien jaar in de consultancy heb ik enorm genoten, een hoop opgestoken en me geen seconde verveeld. Mijn tijd bij Conclusion Consulting in het team Prestatieverbetering heb ik als erg prettig ervaren. In co-creatie met mijn collega’s mocht ik veel mooie klussen doen. Bijzonder is dat er bij Conclusion Consulting ook intern veel geïnvesteerd wordt in je en in de verbinding met collega’s. Dat zorgt ervoor dat de sfeer supergoed is en je snel een warme band met elkaar opbouwt. Met een paar collega’s houd ik gelukkig contact in de privésfeer, het zijn goede vrienden geworden.”

Co-creatie als rode draad

"Co-creëren met andere bedrijven uit het Conclusion ecosysteem loopt als een rode draad door mijn tijd bij Conclusion Consulting. Zo ben ik trots op de samenwerking met Morgens. Samen met hun consultants mocht ik de HR-processen van de Universiteit van Amsterdam inzichtelijk maken en optimaliseren. Tijdens een opdracht die ik samen met Conclusion AFAS Solutions oppakte, had ik dezelfde ervaring: het is ontzettend waardevol voor klanten als wij binnen het Conclusion ecosysteem multidisciplinair een vraagstuk oplossen.”

De liefde blijft

“In een Teams-meeting was er ruimte gecreëerd voor het bekendmaken van mijn vertrek. Toen ik het nieuws bracht, viel iedereen stil … Daarna was de conclusie: wat gaaf voor jou, maar jammer voor ons. ‘Je laat een gat achter qua kennis, rol in het team en persoonlijkheid.’ Dat was een waardevol compliment, omdat het is wie ik wil zijn: niet alleen een inhoudelijk expert, maar ook een fijne collega waar mensen terecht kunnen met vragen. Ik heb een heel fijn afscheid gehad. Het voelde alsof ik op handen de deur ben uitgedragen, heel bijzonder.”

Lekker in je energie

“De boodschap die ik bij mijn vertrek wil meegeven: zorg goed voor elkaar, zorg goed voor de klanten. Als consultant werk je binnen Conclusion Consulting in een hele fijne dynamiek. Als je je fijn en fit voelt, kun je goed presteren bij een opdrachtgever. Want het werk van een consultant is topsport, je moet continu schaken op meerdere borden. Dan moet je lekker in je energie zitten. Dát faciliteren is waar Conclusion Consulting in uitblinkt. Dat gaat verder dan een laptop, auto en sportabonnement van de zaak, maar ook over een gezonde en veilige werkomgeving. Iedereen binnen de organisatie is toegankelijk en bereid elkaar te helpen. Het zelfvertrouwen en plezier dat daaruit voortvloeit, ervaren klanten ook weer. Daar kijk ik met veel plezier op terug!”