Terugblik: TeamFlow event 23 mei

Alles om ons heen is voortdurend in beweging, onzeker en complex. De huidige tijdsgeest vraagt van organisaties om creativiteit, innovatie en wendbaarheid. Om dit te bereiken is verbindend leiderschap en effectieve samenwerking in teams onmisbaar. Maar hoe kun je als leider het beste uit een team halen? En hoe kan je vanuit jouw leiderschapsrol teamprestaties verbeteren en tegelijkertijd het werkplezier van medewerkers verhogen?

4 juni 2019   |   Evenement   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Flow Conclusion Consulting

Om op dergelijke vragen antwoorden te krijgen hebben Conclusion Consulting en GroupMapping de krachten gebundeld rondom het thema TeamFlow en leiderschap. Tijdens het TeamFlow event op 23 mei jl. in Amsterdam zijn leidinggevenden uit verschillende sectoren, samen met Flow-expert dr. Jef van den Hout, op zoek gegaan naar concrete inzichten en acties om teamflow in teams en organisaties te beïnvloeden.

We hebben in teamverband samengewerkt, elkaar geïnspireerd, uitgedaagd en ook zelf flow ervaren. Wij danken het Flow-team voor de fantastische organisatie.

Wil je meer weten over TeamFlow of jouw ervaringen met ons delen? Bekijk hieronder de aftermovie en neem contact op via onderstaande contactgegevens!

BEKIJK HIER DE AFTERMOVIE