Flow event

Een team in de juiste flow, dat herken je meteen. Zeker als je wel eens onderdeel bent geweest van zo’n team. Alles loopt als een trein, teamleden vullen elkaar ogenschijnlijk automatisch aan en stijgen boven zichzelf uit. De positieve energie spat er vanaf en topprestaties worden bereikt! Het liefst ervaar je dit altijd in je team, maar toch is het lang niet overal het geval. Het creëren van deze flow lijkt vaak ongrijpbaar. Hoe kan je hier vanuit je leiderschapsrol nu meer invloed op uitoefenen?  

9 mei 2019   |   Evenement   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Flow event 23 mei - Conclusion Consulting

Conclusion Consulting en GroupMapping hebben opnieuw de krachten gebundeld rondom het onderwerp flow. Deze keer om teamflow te koppelen aan jouw leiderschap. We hebben een mooi interactief programma ontworpen en richten ons op leiders die het beste uit hun team(s) willen halen en daarbij niet schromen hun eigen rol daarin onder de loep te nemen.

Vanwege de enthousiaste reacties op het inspirerende Flowevent van afgelopen september en de wens van de deelnemers om hier dieper op in te gaan, organiseren we deze tweede editie op donderdag 23 mei.

We gaan samen met Dr. Jef van den Hout op zoek naar concrete inzichten en acties om in verbinding met andere leiders, jouw team en organisatie te beïnvloeden richting topprestaties. Met het onderwerp teamflow weet Jef - Founder www.flowconcepts.nl en researcher - als geen ander het publiek te inspireren, amuseren en motiveren. Ervaringen en learnings uit diverse organisaties versterken de groep. Ben jij er donderdag 23 mei bij?

De sessie wordt georganiseerd door Conclusion Consulting en Groupmaping en vindt plaatst op het kantoor van GroupMapping, Haarlemmerweg 317E te Amsterdam van 15.00 tot 19.00 uur en eindigt met een hapje en een drankje. 

 Meld je vóór 20 mei (kosteloos) aan via eventci@conclusion.nl