De kracht van het Conclusion Ecosysteem: de unieke combinatie van mens en techniek

Artikel in het kader van het 20-jarig bestaan. De kracht van het Conclusion Ecosysteem: de unieke combinatie van mens en techniek

14 september 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting

De afgelopen maanden heb ik gebruikt om eens echt fit te worden, de zoveelste poging maar nu ben ik wel geslaagd. Wat heb ik anders gedaan? Deze keer heb ik samengewerkt met een personal trainer, was niet alleen gefocust op cardio maar ben ook krachttraining gaan doen en had een op maat gemaakt dieet. Afzonderlijk leidt ieder onderdeel niet tot succes maar de combinatie van alle elementen hadden tot gevolg dat mijn persoonlijke fitheidsgrafiek eindelijk een positieve trendbreuk liet zien.

Vanuit mijn privé ervaring kan ik een mooie parallel trekken naar mijn zakelijke doelstelling om klanten succesvol te begeleiden bij hun digitale transformatie. Als je deze reis eenzijdig vanuit de technische invalshoek aanvliegt dan weet je bijna zeker dat het doel niet wordt bereikt. Evenzo geldt dat als je alleen maar naar de business kijkt vanuit het medewerker belang, je weet dat je kansen laat liggen. Kansen die concurrenten wel pakken met alle negatieve gevolgen voor de continuïteit van je bedrijf. Ook hier geldt de kracht van de combinatie: in de digitale reis bepaalt de mix van mens en techniek  jouw daadwerkelijke succes.

Conclusion ecosysteem

Binnen het Conclusion Ecosysteem - bestaande uit 27 verschillende bedrijven - hebben wij de beschikking over een grote verscheidenheid aan technische expertise. Deze kunnen we combineren met kennis en ervaring op het gebied van een mensgerichte veranderaanpak vanuit Conclusion Consulting. Met deze krachtige combinatie zijn we dagelijks samen met onze klanten actief om kleine stapjes vooruit te zetten in hun digitale transformatie.

Dit jaar bestaat Conclusion Consulting 20 jaar en het onderdeel zijn van het Conclusion Ecosysteem is van onschatbare waarde bij het waarmaken van onze purpose: samen instaan voor het succes van onze klanten door het mensgericht toepassen van business, change en digitale expertise.