Conclusion Consulting scoort 8,5 in klanttevredenheidsonderzoek

Voor het elfde jaar op rij worden de consultants van consultancy bureau Conclusion Consulting door klanten gewaardeerd met een 8 of hoger.

14 november 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting scoort 8,5 in klanttevredenheidsonderzoek

Het gemiddelde eindcijfer van de uitvraag komt dit jaar zelfs uit op een 8,5. ‘Het is hoog! Bijna ongeloofwaardig’ zegt Etienne Valstar, operationeel directeur bij het consultancy bureau. ‘Het is heel mooi dat we al zo lang zo’n hoge waardering krijgen, maar je bent natuurlijk zo goed als je laatste score. Daarom blijven we heel hard werken om de klant op één te houden’.

Jaarlijks doet Conclusion Consulting een uitvraag onder haar klanten waarin onder andere de samenwerking, het onderscheidend vermogen en de toegankelijkheid van de consultants aan bod komen. Met name het samen toewerken naar een goed resultaat is dit jaar zeer goed gewaardeerd. 98% van de klanten heeft aangegeven dat de consultants de verwachtingen hebben waargemaakt.

De afgelopen jaren is hard gewerkt om deze mooie waardering naar zo’n hoog en stabiel niveau te brengen. Zoals Etienne Valstar aangeeft komt dit mede door onze manier van denken: ‘We zitten in de beweging van vraag naar vraagstuk. We willen onze klanten en hun vraagstukken nog beter begrijpen. Op die manier kunnen we in onze dienstverlening maatwerk leveren die niet alleen aansluit bij de markt, maar ook bij de specifieke klantbehoefte en de onderliggende problematiek’.

Conclusion Consulting scoort 8,5 in klanttevredenheidsonderzoek

Conclusion Consulting is onderdeel van het Conclusion ecosysteem, een verzameling bedrijven dat zich vormt naar de klantvraag. Soms verenigen we ons om groot te zijn en soms presenteren we ons juist specifiek, als specialist. De klant is daarin leidend. Wij werken daarom snel en effectief binnen elk (eco)systeem. En helpen organisaties om dat ook te doen. Conclusion levert diensten op het gebied van Business Transformatie en IT-Services.