Conclusion Consulting en 3X3 Unites maken ook dit jaar weer impact

Afgelopen jaar kondigden Conclusion Consulting en 3X3 Unites hun officiële partnership aan, om gezamenlijk maatschappelijke impact te maken. Nu, een jaar later, wordt de samenwerking verlengd om nog steeds op structurele basis waarde te co-creëren vanuit de expertise binnen de ecosystemen van beide bedrijven. 

29 augustus 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting

Conclusion Consulting en Stichting 3X3 Unites verlengen de samenwerking en kiezen om ook komend jaar met elkaar maatschappelijke impact te maken. De samenwerking tussen Conclusion Consulting en 3X3 Unites is uniek en bijzonder waardevol omdat de partijen op structurele basis waarde co-creëren vanuit hun expertise binnen de ecosystemen van beide bedrijven. Conclusion Consulting zet hun team van experts in om projecten van 3X3 Unites, alsmede de organisatie zelf, in een stroomversnelling te brengen. Op hun beurt doet 3X3 Unites dit vanuit hun tak van sport, binnen de organisatie en geselecteerde projecten ook voor Conclusion Consulting. Zo maken de organisaties samen maatschappelijke en schaalbare impact waarbij het perspectief bieden aan jongeren centraal staat. Als mooi resultaat hiervan is op dit moment zelfs één van de jongeren uit de community van 3X3 Unites werkzaam bij Conclusion Consulting.

“Met ons partnership dragen we bij aan de maatschappelijke missie van 3X3 Unites en geven we invulling aan onze eigen ‘Ongelijkheid verminderen’ (SDG 10) doelstellingen.” Aldus Rutger van IJzendoorn, Head of Portfolio & Sustainability bij Conclusion Consulting. “We staan niet aan de zijlijn, maar co-creëren projecten en initiatieven met concreet resultaat.” Mark Schuurman, Co-founder van 3X3 Unites, kan dit beamen. “Conclusion Consulting is met veel collega’s betrokken bij de ontwikkeling van ons ecosysteem. Van organisatiestrategie, tot trainingen voor ons team, de samenwerking draagt sterk bij aan de verdere professionalisering en groei van 3X3 Unites.”

Naast de nauwe betrokkenheid bij de organisatie van 3X3 Unites is Conclusion Consulting dit jaar ook weer van de partij bij de FIBA 3x3 World Tour Amsterdam Masters in de Gashouder in Amsterdam.

Over 3X3 Unites

3X3 Unites inspireert en ondersteunt jongeren die hun dromen willen najagen, om zo een positieve impact te maken op hun levens en daarmee de wereld om hen heen. 3X3 Unites zet haar kennis, kunde en netwerk in om de kracht van 3x3 basketball als middel over te brengen aan jongeren. Aan de hand van de 3X3 Leader Course leren de jongeren Life Skills vanuit de sport waardoor zij meer zelfstandig, ondernemend en communicatief vaardig hun diploma behalen. Vanaf dat punt blijft 3X3 Unites deze jongeren perspectief bieden en kansen om zich te ontwikkelen. Of dit nou is als 3X3 Leader die lokaal jongeren activeert om deel te nemen, of binnen de organisatie of die van één van de partners. We win together!

Conclusion Consulting
Conclusion Consulting
Conclusion Consulting