Sharon en Maarten zetten hun expertise in voor Conclusion Consulting

Op 1 december begonnen Sharon Rijsbergen en Maarten van Rossum bij Conclusion Consulting. Sharon versterkt het team Verandermanagement en Maarten gaat aan de slag bij Digitale Strategie. Een korte introductie van de twee.

9 december 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting

In beweging

Na een traineeship Supply Chain & Procurement deed Sharon drie jaar ervaring op in het optimaliseren, verbeteren en implementeren van systemen bij verschillende bedrijven. “Bijvoorbeeld de implementatie van Purchase-to-Pay bij Randstad Groep Nederland”, licht de business consultant toe. “Met mijn open houding en energie wil ik mensen in beweging brengen en bewustwording creëren.”  

Mensgericht

Over haar keuze voor Conclusion Consulting hoefde Sharon niet lang na te denken: “Door de interessante gesprekken met verschillende consultants werd ik al snel enthousiast. Wat Conclusion Consulting anders maakt, is de focus op persoonlijke ontwikkeling, de collegiale sfeer en de ruimte voor ondernemen. Bij mijn eerste bezoek voelde ik gelijk de mensgerichtheid in het bedrijf. Daarnaast ben je als business consultant ook betrokken bij de implementatie van projecten, wat mij direct aanspreekt.”

‘Ik voelde gelijk de mensgerichtheid in het bedrijf’

Sharon Rijsbergen

Studentencoach

Ook nieuw bij de club is Maarten van Rossum. “Hiervoor werkte ik als werktuigbouwkundige én als Design Thinking Coach en Development Coach”, vat hij zijn diverse achtergrond samen. “In laatstgenoemde functie begeleidde ik studenten en werkte ik mee aan design thinking-vraagstukken van klanten als de gemeente Utrecht en Albert Heijn. Daarnaast ben ik als Development Coach verantwoordelijk voor een-op-een-coaching gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de studenten.” Die waardevolle rol blijft Maarten vervullen naast zijn rol als business consultant bij Conclusion Consulting.

Empathisch en analytisch

“Ik vind het belangrijk dat iedereen betrokken is en zich gehoord voelt”, geeft de nieuwbakken business consultant aan. “Dat uit zich in mijn empathische en analytische aanpak met een focus op de mens in het geheel.” Maartens keuze voor Conclusion Consulting komt voort uit de interessante opdrachten die hij als design thinker kan aanpakken. “En hoe ik het begrijp van mijn nieuwe collega’s bestaat het werk uit een gezonde combinatie van samen keihard werken, resultaten behalen én plezier maken.”

Bosje bomen

Collega’s die beginnen bij Conclusion Consulting ontvangen geen bosje bloemen, maar een ‘bosje bomen’. Een stuk duurzamer - en hoe leuk is het als je weet dat er in Nederland én Mexico tien bomen op jouw naam staan? Zo zorgen we samen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.