Collega's of vrienden?

Als je mag kiezen met wie je de mooie uren van de dag doorbrengt, dan zal het antwoord door velen vrij snel worden gegeven. “Met mijn vrienden en mijn gezin natuurlijk, daar doe ik altijd leuke dingen mee en bij hen kan ik mijn verhaal kwijt.”

20 juli 2020   |   Blog   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting 20 jaar business consultants

En als ik je nou vraag met wie je het meeste tijd doorbrengt, dan blijkt dat je de meeste tijd doorbrengt met je collega’s! Dus kun je maar beter de juiste collega’s kiezen. Maar wie is de ideale collega? Is het vanwege zijn of haar talent of intelligentie? Nee, je favoriete collega is vooral… een vrolijke! Uit onderzoek blijkt dat we vooral een positieve werksfeer willen.

Hechte bedrijfscultuur

Bij Conclusion Consulting spreken we deze maanden regelmatig over 'deze gekke Corona tijd’ en de persoonlijke consequenties waar een ieder voor zich mee worstelt.

Vanuit mijn eigen ervaring merk ik nu zeker hoe belangrijk het is om een fijne groep collega’s om je heen te hebben. Bijvoorbeeld als die ene collega het als alleenstaande best zwaar heeft in deze coronatijd en die zonder veel aanmoediging spontaan tientallen kaartjes in de bus ontvangt, zomaar als hart onder de riem.

Conclusion Kaart - Conclusion Consulting

Of op de virtuele donderdag- en vrijdagmiddagborrel, waar die leuke maar ook knettergekke collega ineens een pubquiz in elkaar heeft gedraaid, waarin je jezelf en veel van je collega’s terugziet in foto’s van een borrel of weekend met een net iets andere stand van de ogen dan goed voor je is.

Als ik denk aan mijn collega’s, die ik meer zie als mijn vrienden, dan ben ik blij om onderdeel uit te maken van het Conclusion ecosysteem. Vrolijke collega’s die voor elkaar klaarstaan! Behulpzaam, betrouwbaar en aardig.

Bij Conclusion Consulting mag je zijn wie je bent. Er heerst een hechte cultuur waar respect en waardering centraal staan. Wij werken intensief samen aan mooie opdrachten voor de  klant. Dit doen we door elkaar scherp te bevragen, kennis te delen en met openheid van zaken. Daarnaast maken we ook veel plezier!

Conclusion Consulting Better together

-

Download

Ons DNA

Conclusion code of conduct

Binnen Conclusion hebben we een Code of Conduct, die geldt als basis voor onze cultuur en die toetsbaar is bij relaties, vrienden en collega’s. Dit typeert de mensen die graag bij ons werken: mensen die gaan voor de inhoud - niet de politiek -, die hun eigen stijl hanteren en die iets extra’s willen doen.