Al 20 jaar de consultancy club van Conclusion

Vandaag, precies 20 jaar geleden zag de snelgroeiende Conclusion familie de behoefte van business consultancy in de markt. De eerste stap naar consultancy met focus op business transformatie werd gezet onder de naam Conclusion Consulting. De naam reflecteerde in sterke mate het onderscheidende vermogen van Conclusion als aanpakkers en veranderaars met een pragmatische en ondernemende inslag. Geen lange rapporten of academische papers maar directe toegevoegde waarde vanuit vakmanschap en met echt begrip voor de wensen van de klant.

13 april 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting consultancy 20 jaar

De wind in de zeilen 

De ontwikkelingen die Conclusion Consulting de afgelopen 20 jaar heeft doorgemaakt leveren een mooi tijdsbeeld op van de Nederlandse economie. Waar de eerste jaren tot aan de bankencrisis in 2008 zich kenmerkten door jaarlijks grote economische  groei, ontwikkelde Conclusion Consulting zich als een businesspartner met kundige adviseurs die zaken echt voor elkaar kregen. Aanjagers voor continu veranderende business processen. In de periode 2008 tot 2014, tijdens de piek van de crisis, ontwikkelde het dienstenpalet van Conclusion Consulting zich ook inhoudelijk voornamelijk richting procesmanagement en procesinnovatie, met de Lean en Agile methodiek als drijvende motor. Dit waren ook de jaren waarin de kiem werd gelegd voor de Conclusion Consulting Academy. Conclusion Consulting deelt via de Academy kennis en ervaring op het gebied van haar expertisevelden leiderschap, prestatieverbetering en verandermanagement en gelooft daarbij in het principe ‘voordoen, samen doen, zelf doen’. Klanten maken gebruik van de Conclusion Academy als onderdeel van grote en impactvolle  veranderprogramma’s. 

Van klantvraag naar klantvraagstuk

Het jaar 2015 was een belangrijk jaar. Het jaar waar Conclusion Consulting zichzelf transformeerde  tot een waardevolle businesspartner die naast haar klant staat. Niet zomaar een klantvraag uitvoeren, maar de daadwerkelijke issues achterhalen en hiermee concreet aan de slag te gaan. We ondersteunen onze klanten meer en meer bij het oplossen van business transformatie vraagstukken op het gebied van prestatieverbetering, verandermanagement en leiderschap. Daarbij maken we gebruik van de digitale technologie die in het Conslusion Ecosysteem beschikbaar is. Daarmee heeft Conclusion Consulting zichzelf ook getransformeerd naar de digital age. Een mooi voorbeeld hiervan is dat wij onze klanten dagelijks ondersteunen met het realiseren van de benodigde veranderingen die de implementatie van nieuwe technologie met zich meebrengt op het gebied van  gedrag, werkwijzen en processen. 

De twintigjarige kracht van onze consultants

De consultants van Conclusion Consulting worden nog altijd  herkend aan hun betrokken, bevlogen en deskundige manier van dienstverlening. Onze nog steeds groeiende klantenkring waardeert ons al 12 jaar met een jaarlijks rapportcijfer van een 8 of hoger.  

Want met onze mensen maken wij het verschil. Wij werken op pragmatische wijze samen met klanten en dringen daardoor diep door in de (IT-)business; we maken de processen, systemen en informele spelregels snel eigen. Wij bieden onze klant een full service dienstverlening, onze ervaring en praktische toepassing gaan verder dan alleen advies en implementatie door business consultancy. Door middel van het slim inzetten van het unieke Conclusion ecosysteem bedienen wij de klant met maatwerkoplossingen waarbij digital en de adoptie ervan een cruciale rol spelen. Nee, niet als fraai document op de hoek van het bureau, maar als werkende nieuwe werkelijkheid die door klanten en hun medewerkers worden omarmd. En daar gaan wij met liefde de komende 20 jaar mee door.

Conclusion Consulting is jarig!

Uw business, onze drive. Al 20 jaar.