Learning tracks

Raak geïnspireerd om duurzaam te veranderen met de Academy

Conclusion Consulting - Learning tracks  Academy

Leren en ontwikkelen door middel van Learning Tracks

Om duurzaam te veranderen is continu leren en ontwikkelen cruciaal. Door middel van Learning Tracks wordt leren en ontwikkelen inbedden in de transitie van een organisatie. Op die manier kan elke verandering toekomstbestendig worden gemaakt.

Een Learning Track is een methode waarbij in diverse fasen de leer en ontwikkelbehoefte van de organisatie wordt getoetst, ontworpen en toegepast. Door het ontwikkelen van een community binnen de organisatie worden collega's gemotiveerd om zichzelf én de organisatie te laten groeien. Daarnaast krijgen zij krachtige interventies om het organisatievraagstuk op te lossen door middel van trainingen, workshops en opleidingstrajecten op het gebied van: Leiderschap, Strategievorming, Design Thinking, Agile, Lean, Teamontwikkeling en Soft Skills.

Learning Tracks zijn ontwikkeld voor organisaties in verandering. Het is een maatwerk methode die afhankelijk van de situatie wordt ingericht. Op die manier zijn Learning Tracks geschikt voor alle organisaties die hun collega's willen meenemen in hun ontwikkeling.

We kijken samen welke duurzame oplossing bij jouw organiastie past!

Neem contact op!

Marieke Avezaat Conclusion Consulting

Marieke Avezaat

Account manager
MAvezaat@conclusion.nl