Basistraining SQL voor Conclusion Volg Systeem beheerders

Met een zonnige certificaat uitreiking op het dakterras van ons kantoor op het Herculesplein sloten wij onze eerste basistraining SQL voor functioneel beheerders van het Conclusion Volg Systeem af. 

16 september 2021   |   Nieuws   |   Door: Michiel Hollander

Deel

Training SQL

Een geslaagde training

De functioneel beheerders van het Conclusion Volg Systeem hebben veel te maken met SQL codes. In de configuratie van dossiers, maar vooral bij het maken van rapportages ten behoeve van de sturings- en verantwoordingsinformatie zijn er voor mogelijkheden voor de functioneel beheerders om middels querygebasseerde rapporten de gewenste informatie beschikbaar te maken voor de organisatie. 

Door middel van een tweedaagse training hebben wij negen functioneel beheerders kennis bijgebracht over de basisprincipes van SQL. Hoe zijn de database en de queries opgebouwd, kunnen tabellen gecombineerd worden en cijfers begrijpelijk gepresenteerd worden aan eindgebruikers. 

Door het zonnige weer konden we de certifcaat uitreiking op het dakterras doen, waar we onder het genot van een koud drankje de training ook konden evalueren. Positieve feedback met enthousiasme over de praktische handvatten die wij mee hebben gegeven. 

Uitkomst enquête

9

Aantal deelnemers

8,4

Algehele beoordeling over de training

8,75

Tevredenheid over de SQL trainer

8,75

Tevredenheid over functionele trainer

Na afronding van de training hebben wij een enquête gestuurd aan de deelnemers. Zo toetsen wij hun ervaring en tevredenheid. Met de feedback verbeteren wij onze toekomstige trainingen. De kennis van onze trainers werd zeer gewaardeerd, zeker gezien het feit dat technische kennis met de specifieke situatie van de klant werd gecombineerd. De training had langer mogen duren, ook om meer (stapsgewijs) te oefenen. Medio oktober organiseren wij een terugkom-moment waar de deelnemers nog vragen kunnen stellen aan de hand van de opgedane ervaringen.

Over het Conclusion Volg Systeem

Het Conclusion Volg Systeem betreft een (keten-) registratiesysteem welke organisaties, hulpverleners én burgers helpt om grip te krijgen op alledaagse processen. 

Meer weten over ons of hoe we jou verder kunnen helpen?

Neem contact met ons op!

Apeldoorn hoofdkantoor

Conclusion Confidential

+31 (0)575 564 697