Veilig Thuis Midden Nederland

Klantcase Veilig Thuis Midden Nederland

Klant

Veilig Thuis

Logo Veilig Thuis

Markt

Overheid, Openbare Veiligheid & Non-profit

Publicatiedatum

23 november 2021

Veilig Thuis Midden Nederland

Optimalisatie inrichting Samen Veilig Midden Nederland

Vandaag hebben we samen met onze contactpersonen bij Veilig Thuis (VT) Utrecht de optimalisatie van de inrichting afgerond. Trots op onderstaande feedback van de projectleider:
Omdat wij binnen VT Utrecht ons werkproces zijn gaan uniformeren, aan de hand van procesplaten en een Definitie van Diensten, wilde wij graag een slag slaan met de inrichting van het Conclusion Volg Systeem. De wens was dat het systeem de werker méér zou ondersteunen, er dubbelingen uit het werkproces werden gehaald en de medewerker meegenomen werd door het systeem.

We hebben hier een intensief traject mee gelopen, samen met Conclusion Confidential. We hadden een deadline, die strak gesteld was, wat maakte dat deze klus een grote uitdaging was. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Conclusion Confidential snapt het inhoudelijke proces van VT, wat maakt dat onze wens snel begrepen wordt, en daarbij zij wij goed voorgelicht wat de landelijke afspraken zijn m.b.t. de inrichting.
Over en weer werden we enthousiast van elkaars ideeën en de vaart waarmee we deze nieuwe inrichting hebben bewerkstelligd.

Op de afdeling klinken nu geluiden van medewerkers die tevreden zijn met de nieuwe inrichting. En het mooie is, ik heb geleerd dat het Conclusion Volg Systeem een flexibel systeem is, waar veel meer mee kan dan dat ik had gedacht.

Digitale transformatie binnen de overheid

Conclusion in de overheid, openbare veiligheid en non-profit

Overheid, openbare veiligheid en non-profit is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in deze markt?

Meer weten?

Over onsOnze vacaturesOnze applicatiesOnze marktenOnze casesOnze expertises

Benieuwd wat we samen kunnen bereiken?

Patrick de Ridder Conclusion Confidential

Patrick de Ridder

Commerciële Bidmanager
patrick.de.ridder@conclusion.nl