Klantcase gemeente Dronten

De gemeente Dronten maakt sinds 2016 gebruik van het Conclusion Volg Systeem.

Klant

Gemeente Dronten

Logo

Markt

Overheid, Openbare Veiligheid & Non-profit

Publicatiedatum

25 januari 2021

Gemeente Dronten

De gemeente Dronten maakt sinds 2016 gebruik van het Conclusion Volg Systeem. We hebben voor Conclusion Confidential gekozen, omdat het pakket standaard al veel ruimte voor eigen invulling en maatwerk biedt, terwijl het toch gebruiksvriendelijk is.

Samenwerking

''De samenwerking is begonnen met InfoSupport als gekoppelde backoffice en sinds 2018 is dit Centric’s Suites voor het Sociaal Domein geworden. In een zeer turbulente tijd, zowel door veranderende taken bij de gemeente als grote veranderingen in het ICT-landschap heb ik aan Conclusion Confidential een goede partner waarmee ik met vertrouwen de toekomst in ga. Het pakket is flexibel en schaalbaar en daarmee biedt het veel potentie voor doorontwikkeling. Samen kijken we dan ook naar mogelijke verbeteringen en toevoegingen.'' - Chris Aa, Teammanager Sociaal Domein, Gemeente Dronten
Digitale transformatie binnen de overheid

Conclusion in de overheid, openbare veiligheid en non-profit

Overheid, openbare veiligheid en non-profit is één van de markten waar we met het Conclusion ecosysteem écht impact maken. Ben je benieuwd naar onze gezamenlijke dienstverlening in deze markt?

Meer weten?

Over onsOnze vacaturesOnze applicatiesOnze marktenOnze casesOnze expertises

Benieuwd wat we samen kunnen bereiken?

Patrick de Ridder Conclusion Confidential

Patrick de Ridder

Commerciële Bidmanager
patrick.de.ridder@conclusion.nl