Conclusion OneShore

In een tijd waarin digitale transformatie steeds complexer wordt door globalisering en technologische ontwikkelingen, geloven wij in één krachtig team, gevormd door ervaren internationaal IT talent, werkend aan één oplossing.

Conclusion OneShore versterkt onze dienstverlening met  een internationaal delivery model. Het is onze missie om de juiste professionals samen te brengen in de perfecte balans tussen homeshore en nearshore talenten om zo maximale waarde voor onze klanten toe te voegen. Zo groeien we mee met de veranderende behoeften van de markt.

Conclusion OneShore

One Team, One Solution, Global talent.

Met wie we internationaal samenwerken

ABN AMRO
APG logo
ProRail logo: klanten Implementation
Marel logo

Wij doen het anders

Bij Conclusion geloven we in een wereld waarin gelijkwaardigheid en samenwerking centraal staan. In plaats van werk naar het buitenland te verplaatsen werken we ‘blended’ en gezamenlijk als één team aan oplossingen voor onze klanten.

Onze OneShore dienstverlening wordt versterkt door samen te werken met buitenlandse bedrijven die dezelfde waarden delen als wij. Qua cultuur, way of working, maar ook in hun toegankelijkheid en samenwerkingsbereidheid. Waar het opleidingsniveau en de kwaliteitseisen hoog zijn en de beheersing van de Engelse taal vanzelfsprekend.

Altijd de juiste invulling

Iedere klant en elke situatie is uniek. Daarom gaan wij altijd opzoek naar de juiste homeshore en nearshore balans. Dit doen we onder andere op basis van gestelde klanteisen, de vereiste vaardigheden, type dienstverlening, en kosten. Of het nu gaat om een complex IT-project, SAP-implementatie of een digitale transformatie, wij zorgen ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek zitten.

Samenwerken is onze kracht, en we zijn er trots op dat we altijd de juiste invulling kunnen bieden.

Vragen van klanten worden gecompliceerder. Doordat we onze capaciteit uitbreiden in het buitenland, kunnen we ze hierbij ondersteunen.

Bert Jan de Jongh

Director Conclusion

OneShore: capaciteit over de grens | Bert Jan de jongh

Ons OneShore model is ‘blended’, we acteren als één team. Borging van kwaliteit staat op één, met gedeelde verantwoordelijkheid in de delivery.

Milou Saraber

Sourcing Lead Conclusion

Milou Saraber, Sourcing lead

Met internationale groei blijven we ons commitment naar klanten waarmaken

Engbert Verkoren

CEO Conclusion

Engbert Verkoren

OneShore nieuws

Nieuws
OneShore: capaciteit over de grens | Bert Jan de jongh

OneShore: talent en ervaring over de grens

Wil je meer weten over Conclusion OneShore?

Neem vandaag nog contact op

Milou Saraber, Sourcing lead

Milou Saraber

Sourcing Lead
milou.saraber@conclusion.nl