• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Application Innovation, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Application Innovation

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Application Innovation

Conclusion Cares: De Februari Fit Challenge

Een maand lang hebben onze collega's gesport om met elkaar geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum. Hoe we dat hebben gedaan en welk bedrag we hebben opgehaald lees je in dit blog.

26 februari 2021   |   Blog   |   Door: Conclusion Application Innovation

Deel

Het thuiswerken eist zijn tol op verschillende manieren, maar wat we vooral merken is dat we minder bewegen en minder buiten komen. Daarom zijn we bij Conclusion Application Innovation de Februari Fit Maand gestart. Om voor extra motivatie te zorgen, hadden we er een goed doel aan gekoppeld. Voor iedere dag die collega’s bewegen, doneerden wij €1 aan het Prinses Máxima Centrum. Hierdoor werkten we samen, op afstand, aan onze eigen gezondheid en haalden we geld op voor een heel mooi doel.

​​​​In een Excel-sheet kon iedere collega per dag bijhouden wat hij of zij aan beweging heeft gedaan. Dit kan een rondje wandelen van 10 minuten, een flinke work-out, een schoonmaaksessie of klussen in de tuin zijn. Het maakt niet uit wat het is, zolang je maar beweegt. Met zo min mogelijk eisen wilden we de drempel zo laag mogelijk maken om mee te doen. Daarbij spoorden we iedereen aan om zijn of haar voortgang te delen in de speciaal aangemaakte Teams-pagina. Dagelijks zag je foto’s of filmpjes van sportende collega’s, resultaten in Strava of andere dingen voorbij komen. Super leuk! Niet alleen voor de interne verbinding, maar ook als motivatie of inspiratie. 

Zo zagen we een hoop leuke initiatieven voorbij komen. Tijdens de sneeuwval hebben een aantal collega's sneeuwbalgevechten gehouden en er is een prachtige iglo in iemands achtertuin gebouwd. Een groepje collega’s is op 1 februari begonnen met een dagelijkse “Plank Challenge”. Iedere dag om 12 uur gingen zij met elkaar, via Teams, planken. De challenge begon met 30 seconden en eindigde met 300 seconden! Niet alleen leuk om dagelijks je collega’s op zo’n informele manier te zien, ze motiveerden elkaar ook om het zo lang mogelijk vol te houden. ​​​​​​​

Daarnaast heeft onze collega Jacco van der Horst in een paar dagen gewandeld van zijn huis in Den Dungen naar ons kantoor in Amsterdam. Dat is maar liefst 100 km! Hier hadden we een extra sponsoractie aan gekoppeld waarbij vrienden en familie Jacco konden sponsoren in zijn wandeltocht. 

​​​​​​​We kijken terug op een maand waarin we een hoop leuke initiatieven voorbij hebben zien komen waar familieleden van collega's ook enthousiast aan mee deden. Voor de interne verbinding, gezondheid van collega's en het werken aan een gezamenlijk doel was deze maand meer dan succesvol. Met veel trots hebben we met elkaar ruim €2800 opgehaald en konden we de cheque digitaal overhandigen aan het Prinses Máxima Centrum. Een geslaagde maand!

Wil je meer weten over het Prinses Máxima Centrum of zelf ook geld doneren aan dit goede doel? Bekijk de website voor meer informatie.

Terug naar het nieuwsoverzichtBekijk onze vacatures
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security