• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Application Innovation, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Application Innovation

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Application Innovation

Corporate website voor Houthoff

Houthoff was op zoek naar een nieuwe corporate website om helder haar strategie en cultuur over te brengen. Het hele traject van design en interactie tot realisatie moest gebeuren in een korte periode van een beperkt aantal sprints.

Klant

Houthoff

Markt

Zakelijke dienstverlening

Publicatiedatum

9 maart 2021

De vraagstelling van Houthoff

Houthoff was op zoek naar een nieuwe corporate website om helder haar strategie en cultuur over te brengen. Het hele traject van design en interactie tot realisatie moest gebeuren in een korte periode van een beperkt aantal sprints.

De oplossing voor Houthoff

Conclusion heeft voor Houthoff een responsive corporate website ontwikkeld. De applicatie is geoptimaliseerd voor mobiele telefoons, tablets en PC’s en kiest de optimale weergave op basis van het apparaat van de gebruiker (responsive). Bij de opzet van de informatie wordt rekening gehouden met de variabele weergave. De applicatie is gekoppeld aan een on-premise database, een recruitment saas product en het sitecore CMS.

De ontwikkeling is uitgevoerd door een stabiel agile team in sprints van 2 weken. De eerste sprint is een Concept & Strategy sprint, waarin de uitgangspunten voor het verdere ontwerp werden afgestemd. Gedurende de volgende sprint zorgde het team voor het opleveren van code en de unit testen. De gebruikerstesten werden door de klant uitgevoerd. Aan het einde van de sprint werd de refinement voor de volgende sprint gedaan.

Bij de ontwikkeling gebruikte Conclusion het Microsoft dot.net framework, MS SQL, Windows server en visual studio. Het multi disciplinaire team bestond uit een creative strategist, een visual designer, user experience specialist, scrum master, front end developer, backend developer en een tester.

Na oplevering was het change volume laag. Hiervoor wordt geen dedicated team in stand gehouden. De kennis blijft behouden bij Conclusion en bij wijzigingen kunnen deze in een multi-client team ingepland worden. Conclusion biedt alle expertises die nodig zijn voor het ontwikkelen, van concept en design tot front end, back end, database, hosting, monitoring en beheer.

Het resultaat voor Houthoff

Het uiteindelijke resultaat is een mooie en functionele website die de conversiedoelen eenvoudig bereikbaar maakt en waarbij via moderne tools de voortgang op die doelen gemeten kan worden.

Het Houthoff project heeft twee prijzen gewonnen:

  • Dutch Interactive Award 2018
  • Sitecore Experience Award 2018

Daarmee heeft Houthoff naast de normale online marketing kanalen extra exposure gegenereerd met dit project.

Terug naar het case overzicht
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security