• Expertises

Over ons

Conclusion AFAS Solutions is ontstaan vanuit onze eigen praktijk. De implementatie van AFAS bij Conclusion was één van de grootste ERP-implementaties van de afgelopen jaren. Inmiddels is Conclusion AFAS Solutions uitgegroeid tot de AFAS-partner op het gebied van professioneel beheer, ondersteuning bij implementaties en voor de uitvoering van optimalisaties.

Beheer en implementatie van een nieuw softwaresysteem is onze specialiteit. Wij weten als geen ander hoe uitdagend dit proces kan zijn. Sterker nog, Conclusion AFAS Solutions is ontstaan vanuit eigen praktijk. De implementatie van AFAS bij Conclusion was een van de grootste ERP-integraties.

Ontstaan vanuit eigen praktijk

Onze technische implementatie verliep voorspoedig, terwijl de verbetering van processen de meeste tijd en energie kostten. Echter, binnen Nederland was niemand beschikbaar om het gedrag van onze medewerkers te coördineren en de werkwijzen tot één gestroomlijnd geheel te ontwikkelen. 30 werkmaatschappijen, 8 verdienmodellen, duizenden projecten. Alles in één beheersbare omgeving. Onze eigen business case is nog steeds uniek in Nederland.

Haal het hoogste rendement uit AFAS!

Voor onze opdrachtgevers creëren wij juist die verbinding tussen enerzijds de technologie en anderzijds organisatiekunde en draagvlak. We maakten tijdens onze implementatie de belofte van AFAS met vele uitzonderingen waar. De belofte van eenvoud, waarin de basis ligt bij de organisatorische implementatie.

Nog steeds weet Conclusion AFAS Solutions als enige partij in Nederland hoe je medewerkers kunt laten samenwerken om het hoogste rendement uit de investering in AFAS halen.

Kwaliteit is key

Sinds juni 2020 zijn wij trotse eigenaar van de ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001-certificaten. Deze certificaten tonen aan dat onze processen rondom kwaliteit en informatiebeveiliging op orde zijn. “We zijn steeds op zoek naar manieren om beter te presteren. Deze certificeringen bevestigen dat we op de goede weg zijn en houden ons alert om continu te blijven verbeteren”, aldus Anne van Meeuwen, consultant en verantwoordelijk voor kwaliteit en informatiebeveiliging.

Voor wie we met trots werken

Ontmoet het team

Een groot team van specialisten staat dagelijks voor jullie klaar. Wij zijn gelukkig als we jullie echt verder kunnen helpen.
Onze werkwijze

Anders dan AFAS vertalen wij jullie werkprocessen naar de software van AFAS, in plaats van deze processen aan te passen aan de standaard waarbij de software leidend is. Zo ondersteunt de software de gebruikers en de processen met als resultaat een opgeleverd product waar jullie organisatie mee kan en gaat werken.

Onze diensten

Wordt jullie AFAS omgeving al professioneel beheerd?

Vanuit ons servicecenter, de basis van onze organisatie, voeren wij functioneel applicatiebeheerdiensten uit die zich focussen op doorontwikkeling en continuïteit van de applicatie.

Onze producten

Autorisatie Auditor

Met de autorisatieauditor geven wij jou een duidelijk beeld van het autorisatielandschap binnen jullie organisatie. Om jullie persoonsgegevens te beschermen, is het belangrijk dat aan de juiste personen de juiste rechten wordt toegewezen. Zeker met de aanwezigheid van de AVG is dit belangrijker dan ooit.

Onze partners

Iedere organisatie is uniek. Bedrijfsprocessen soms ook. Dagelijks merken wij dat niet alle bedrijfsprocessen nauw aansluiten op de standaard van AFAS. Daarom werken wij graag samen met partners die ervoor zorgen dat jouw bedrijfsprocessen zo slim en eenvoudig mogelijk worden.
Ondernemend met hart en ziel

Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem op het snijvlak van businesstransformatie en IT-Services. We staan klaar voor startups, groeiers en gevestigde namen voor wie we de AFAS software initiëren, faciliteren, ontwikkelen en onderhouden. Over onze drijfveren kunnen we eindeloos doorpraten. Voorop staat dat we willen doen waar we sterk in zijn én waar we in geloven: jullie in alle fasen van de digitale transformatie de beste oplossing bieden.

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

26+

Topbedrijven

2000+

Betrokken collega's

500+

Klanten

84%

Giarte Fanscore

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor jullie kunnen doen?

Eva Verkerk

Accountmanager
Eva.Verkerk@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy