• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over AFAS Solutions, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van AFAS Solutions

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij AFAS Solutions

Over ons

Conclusion AFAS Solutions is ontstaan vanuit onze eigen praktijk. De implementatie van AFAS bij Conclusion was één van de grootste ERP-implementaties van de afgelopen jaren. Inmiddels is Conclusion AFAS Solutions uitgegroeid tot de AFAS-partner op het gebied van professioneel beheer, ondersteuning bij implementaties en voor de uitvoering van optimalisaties.

Conclusion AFAS Solutions Team

Beheer en implementatie van een nieuw softwaresysteem is onze specialiteit. Wij weten als geen ander hoe uitdagend dit proces kan zijn. 

Het digitale potentieel van organisaties activeren

Wij stellen organisaties in staat meer rendement te halen uit de organisatie en de medewerkers door de mogelijkheden met AFAS Software beter te benutten. Samen met de opdrachtgever geven wij invulling aan applicatiebeheer. Op deze manier draagt het echt bij aan de wendbaarheid en weerbaarheid van een organisatie. Zonder beperkingen, volledig gemanaged. Dit doen we door lange termijnrelaties aan te gaan en door ons op te stellen als constructief kritische partner aan de zijde van de klant.

Ondernemend met hart en ziel

Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem op het snijvlak van businesstransformatie en IT-Services. We staan klaar voor startups, groeiers en gevestigde namen voor wie we de AFAS software initiëren, faciliteren, ontwikkelen en onderhouden. Over onze drijfveren kunnen we eindeloos doorpraten. Voorop staat dat we willen doen waar we sterk in zijn én waar we in geloven: jullie in alle fasen van de digitale transformatie de beste oplossing bieden.

Conclusion Cares

In ons Conclusion Cares-programma richten wij ons op de manier waarop wij duurzaam ondernemen. Dit heeft Conclusion gekopppeld aan drie Sustainable Development Goals (SDG's): welzijn, innovatie en infrastructuur en klimaatactie.

Kwaliteit is key

Sinds juni 2020 zijn wij trotse eigenaar van de ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001-certificaten. Deze certificaten tonen aan dat onze processen rondom kwaliteit en informatiebeveiliging op orde zijn. “We zijn steeds op zoek naar manieren om beter te presteren. Deze certificeringen bevestigen dat we op de goede weg zijn en houden ons alert om continu te blijven verbeteren”, aldus Anne van Meeuwen, consultant en verantwoordelijk voor kwaliteit en informatiebeveiliging.
AFAS Solutions ISO9001 certificering
AFAS Solutions NEN 7510 certificering
AFAS Solutions ISO 27001 certificering

Ontmoet het team

Een groot team van specialisten staat dagelijks voor jullie klaar. Wij zijn gelukkig als we jullie echt verder kunnen helpen.
Thijs Dijkshoorn
Annelien
Stephan van der Linde
Eva Verkerk
Niels Broekhuizen
Sebastiaan Leeuwenkamp

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

25+

Topbedrijven

2000+

Betrokken collega's

500+

Klanten

79%

Fan Score

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Meer weten?

Onze expertisesOnze casesOnze vacaturesNieuws & blogs

Is jouw organisatie klaar voor meer profijt met Profit?

Laten we samen kijken hoe we jullie doelstellingen kunnen realiseren. Wij denken mee over jullie processen en vertalen dit naar de optimale AFAS inrichting.

Ilse AFAS Solutions

Ilse Bloem

Account manager
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies