Maak kennis met Ilse Bloem, accountmanager

Sinds april is Ilse werkzaam bij Conclusion AFAS Solutions. Hoog tijd om kennis te maken.

4 mei 2021   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Deel

Ilse AFAS Solutions

Ik ben Ilse Bloem, een (jonge-)dame van 32 jaar en woonachtig in het mooie dorp Bergen (NH). Ik doe graag aan fitness en bodypump om zowel fysiek en mentaal fit te blijven. Helaas ziet dat er op dit moment even anders uit omdat de sportscholen gesloten zijn en sport ik nu in de buitenlucht of train ik binnen. 

Bergen ligt aan zee en daarnaast is Bos en Duin ook om de hoek, met mooi weer breng ik hier graag tijd door. Daarnaast ga ik graag naar vrienden en in de zomer ben ik te vinden op festivals. ‘Work hard, play hard!’.

Accountmanagement

Bij Conclusion AFAS Solutions ben ik Accountmanager. In deze rol heb ik contact met meerdere organisaties, signaleer ik waar wij de organisatie kunnen ondersteunen met onze dienstverlening en voer ik gesprekken met de klant. Ik kijk vooral hoe wij organisaties op het digitale vlak kunnen ondersteunen om zo nog weerbaarder en wendbaarder te worden.

Jong en dynamisch

De gesprekken die ik heb gevoerd tijdens de sollicitatierondes waren erg fijn. Daarnaast is Conclusion AFAS Solutions een jonge dynamische organisatie die in de toekomst mooie stappen gaat maken. Zelfstandigheid binnen mijn functie vind ik belangrijk, en dat kan bij Conclusion AFAS Solutions. Ook erg fijn, ik vind de diensten die wij leveren erg mooi.

Kennis en kansen

Er is genoeg ruimte om me te ontwikkelen en te leren. Ik wil graag meer kennis van de software opdoen, en meters maken op het gebied van dienstverlening. Daarnaast maak ik graag mijn collega’s blij met mooie nieuwe samenwerkingen! 

Meer weten?

Onze vacaturesOver onsOnze casesNieuws & blogs

Wil jij werken bij dé AFAS partner van Nederland?

Djai van Niewenhoven_2024

Djai van Nieuwenhoven

Business Recruiter
djai.van.nieuwenhoven@conclusion.nl