Maak kennis met Shravan Ganner, Consultant

Shravan heeft onlangs gekozen voor Conclusion AFAS Solutions door de mogelijkheden die er zijn om zichzelf verder te ontwikkelen als Consultant.

20 oktober 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions | Shravan Ganner

Deel

Consultant

Mijn naam is Shravan Ganner en ik woon samen met mijn vrouw Manisha in het dorpje Waddinxveen.  Naast het werken bij Conclusion AFAS Solutions heb ik een grote passie voor voetbal. Ik heb zelf ruim 28 jaar gevoetbald en sinds 2017 ben ik trainer van verschillende jeugdteams geweest. Momenteel vervul ik de rol van trainer voor de zaterdag selectie groepering. Naast mijn sportieve activiteiten, vind ik het ook enorm leuk om muziek te maken en ga dan zo af en toe met wat vrienden een avondje jammen. Uit eten te gaan, thuis  de bank een filmpje kijken, en gezellige avonden met met vrienden en familie zijn momenten waar ik ook heel er van geniet.

Elke dag is uniek
Ik maak deel uit van het team Zakelijke Dienstverlenging. Dagelijks werk ik samen met mijn collega’s van dit team om de klantvragen die binnenkomen aan te pakken. Elke dag is uniek, aangezien de klantvragen sterk heel erg variëren. Daarnaast help ik collega’s ook met kleine projecten voor klanten. Superleuk!

Vrijheid om te ontwikkelen
Binnen Conclusion AFAS Solutions heb ik de functie van Consultant en ben ik nog zoekende of ik dat meer op het gebied van HRM of ERP wil doen. Mijn beslissing om bij Conclusion AFAS Solutions aan de te gaan werken was dan ook niet zozeer vanwege het werk, maar eerder vanwege de mogelijkheden in het ontwikkelen van mezelf. Kennis die je kan vergaren is nooit voldoende en als een werkgever het enorm belangrijk vindt dat de werknemers kunnen ontwikkelen zodat de professionaliteit en deskundigheid van het bedrijf nog beter wordt, is dat een gegeven die niet veel bedrijven waarmaken. Het menselijke aspect bij Conclusion AFAS Solutions was dus doorslaggevend voor mij. 

In mijn groei als consultant binnen Conclusion AFAS Solutions en streef ik er naar om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen in hun dagelijkse werkzaamheden binnen AFAS. Door klanten te ontzorgen in hun werkwijze en het zoveel als mogelijk te vergemakkelijken, ga ik met een voldaan gevoel naar huis. Ik ben een persoon die elke dag de beste versie van zichzelf wil zijn. Aangezien je elke dag alleen maar beter kan zijn, wil ik dat ook zijn richting de klanten. Kortom, groeien, groeien, groeien en daarmee een professional zijn voor de klant!

Ook eens in gesprek met Conclusion AFAS Solutions over jouw toekomst?

Neem dan contact op met

Djai van Niewenhoven_2024

Djai van Nieuwenhoven

Business Recruiter
djai.van.nieuwenhoven@conclusion.nl