Maak kennis met Ferdi Zwanink, onze projectleider!

Ferdi is nu enkele maanden werkzaam bij Conclusion AFAS Solutions. Hoog tijd om nader kennis te maken. 

10 februari 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion AFAS Solutions

Deel

Ferdi Zwanink 2023_maak kennis met

Ik ben Ferdi Zwanink, 32 jaar jong en sinds 5 september werkzaam bij Conclusion AFAS Solutions. Ik woon samen in Breda met mijn vriendin, golden retriever en twee katten. Ik heb een grote interesse in de craft bier wereld, daarnaast heb ik onlangs het slowcooken op de BBQ ontdekt.

Projectleider

Sinds 5 september dus aan de slag voor Conclusion AFAS Solutions als projectleider. Ik ben sinds kort ook projectplanner waarbij ik verantwoordelijk ben voor de projectplanning van een gedeelte van Conclusion AFAS Solutions.

Een werkdag met Ferdi

Als projectleider heb ik doorgaans tussen de 5 en 15 projecten onder mijn hoede. Het gaat in deze van hele kleine tot middelgrote projecten. De looptijd van deze projecten is vaak maximaal een aantal maanden dus je kan spreken van relatief kort cyclische opvolging van projecten. Mijn werkdagen bestaan voornamelijk uit projectmeetings en checkins om vervolgens acties uit te zetten en de agenda’s te managen. Tussendoor vul ik mijn gaten op met planningsvraagstukken. Als er dan nog steeds tijd over is, besteed ik mijn uren aan het professionaliseren van werkprocessen en documenten.

Jong en snel schakelend

Ik heb gekozen voor Conclusion AFAS Solutions en Conclusion omdat ik op zoek was naar een jong en snel schakelend bedrijf met een enthousiast en informeel team. Voorheen werkte ik in een erg hiërarchische organisatie van inmiddels bijna 100.000 medewerkers, je kan je dus voorstellen dat niet alles even snel gaat daar. Ik wil met mijn theoretische ervaring de praktijk doen verbeteren en op die manier ook mijzelf ontwikkelen. Mijn wensen en die van Conclusion AFAS Solutions sluiten daar precies op elkaar aan, vandaar dat ik voor Conclusion AFAS Solutions gekozen heb!

Toekomstvisie

Conclusion is een dynamisch ecosysteem, dat kansen voor de toekomst biedt om jezelf te ontwikkelen. Op termijn wil ik mijzelf graag ontwikkelen richting Projectmanager óf Business Consultant gericht op organisatiekunde en change management. In de tussentijd richt ik me natuurlijk volledig op het professionaliseren van mijzelf én ook Conclusion AFAS Solutions.

Ook kennismaken met Conclusion AFAS Solutions?

Onze openstaande vacaturesOver ons

We vertellen je graag meer over onze mogelijkheden

Djai van Niewenhoven_2024

Djai van Nieuwenhoven

Business Recruiter
djai.van.nieuwenhoven@conclusion.nl